/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +18 -3
    Kız ara sokağın birine daldı. Biraz daha ilerledikten sonra yere yığıldı. Gençler benim gibi biri normalde böyle bişey olduğunda korkar ve kaçardı. Bende korkmuştum ama bana bişey olacak diye deil aksine kıza bişey olacak diye korktum.

    Hemen koştum yanına yerler biraz ıslaktı. Az önce yağmur yağıyodu çünkü. Hemen önce kafasını kaldırdım sonra kucağıma aldım ve kuru biyere yatırdım. Hemen hastahaneyi aradım. Ambulans geldi. Bende bindim ve onunla gittim. Hastahaneye gittiğimizde çantasını aldım. Içinde kimlik, biraz para, bi kulaklık ve iphode vardı. Kimliği aldım hasta kabule gidip hastahane işlemlerini yaptırdım kızın. Sonra koşar adım onun zütürüldüğü odaya gittim.

    Kenara oturdum ve kimliğini inceledim. Kızın adı raifeydi. Biraz garip bi isimdi ama yinede güzeldi. 18 yaşındaydı. Bir yaş büyüktü benden. Ankarada doğmuştu.
     
    Gözleri kimlik fotoğrafında çok iyi çıkmıştı. Mavi ve çok güzel gözleri vardı. Saçları açık kumraldı. Burnu ve kulakları küçük ve çok şirindi. Ve boyu kısaydı. 160 165 civarlarındaydı. Kilosuda muhtemelen 60 70 kilo civarlarındaydı. Saçları düz ve sırtına kadar geliyodu. Kilolu değildi ama zayıfta deildi. Tam arada kalmıştı. Anlıyacağınız ben kızdan hoşlanmıştım. Bu hiç alışık olduğum bi durum değildir normalde.
    ···
    1. 1.
      +2
      kız çok kiloluymuşhikayeden soguttun krds 165 boy 70kilo :(
      ···
    2. 2.
      0
      Eyvallah panpa. Belki kemikleri iridir (:
      ···
   tümünü göster