/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    +1
    dostum eski entrylerime bak derim ailemden ayrıldım işim yazılım internetten ekmek mi yenir diyen çok salak insan var bilmiyorlar cehaletlerine veriyorum ben cryptocurrency ( kriptoloji) yazılımcısıyım borsasıyla uğraşıyorum yazılım uzun vade bana göre polinexten 15-20 gün önce aldığım bir miktar btc sayesinde nicede belki 1 yıllık ev kiram çıktı btc borsası muhteşemdir x100 normal borsa gibidir ama öngörülmesi imkansıza yakındır eğer 2009 da bir blogda bitcoin nedir diye bir yazı görüp bakmadıysan bu saatten sonra çok zor derim ama azimli sıçan...
    neyse panpa hiç zor olmadı gece yarısı çıktım aegean airlinesle geldim buralara ailemle irtibatım yok karşılıklı olarak aramıyoruz arkadaşlarım çok güzel bir hayatımın olduğunu sanıyor mal mal yorumlar yapılıyor fotoğraflarıma ancak öyle değil nereye ait olduğumu hissetmiyorum hiçbir yerde beni bağlayan bir şey yok insan boşlukta oluyor bu şekilde gidince umarım annecydeki kız arkadaşımla barışırım .
    ···
    1. 1.
      0
      tamam.. çok zor mu peki öğrenmek?bi de, ananı babanı boşlama derim. her ne kadar farklı şeyler yaşadıysan da silip atma.. boşlukta hissediyorsun he? şöyle sorayım; müslüman mısın? dinle aran nasıl yani ibadet olarak soruyorum?
      ···
    2. 2.
      0
      elhamdülillah panpa bayram namazları felan kılarım ama dini bilgim çok az önceden çocukken felan kuran kursuna giderdik oradan az çok biliyorum , boşlukta hissetmekle ne alakası var ? pgibolojik bir durum bence ilaçla tedavi görülecek seviyede değilim ama istediklerim mesela niceye ilk geldiğim zamanlar 2-3 hafta kadar önce canım nargile çekiyordu kuzene uçakla kargolattım el fakher tütününden tüt fazladan lülesine kadar herşeyi koymuş sonuç evin balkonunda 7-8 kere yaptım sonra attım köşeye neden böyle anlamıyorum her gün farklı yerlere gidiyorum ama gittiğim yerlere bir daha gitmek içimden gelmiyor nedense bir insan nasıl olurda hiç birşey hissetmez önceden beni mutluluktan uçaracak olan şeyler şuan bir değeri yok mesela önceden hep yurtdışına gitmek isterdim gittimde lisedeyken ve belki hayatımın en güzel günleri geçti yunanistana gitmiştik kardeş okul projesinde önceden peugeot rcz veya porsche 911 tarzı arabalardan hoşlanırdım coupe tarz araçlardan şuan bir tane sahibim ne olduğu bende kalsın ilk aldığımda da 3-4 gün gezdim sonra tatsız bir trafik polisi olayı oldu polisle tartışınca nezarette 1 gece geçirdim heves kalmadı haliyle kız arkadaş yaptık ilk geceden sonra konuşmadı sormaya çalıştım kız ağladı panpa pgibolojik olarak bozukmuş onunda annecydeki arkadaştan her gün durumu hakkında bilgi alıyorum ama gidip bir daha konuşmaya cesaret etmiyorum yada tembellime geliyor bimiyorum , eski bir edebiyat hocam sen iyi ot vs kullanmıyorsun dedi pgibiyatriste git dior anasını satayım okadar kötümü ?
      ···
    3. 3.
      0
      istersen pm gel kardeşim.

      edit; inan çok fark var zanza boşlukta olmakla dine dönmenin.. inan insanın omrune bereket geliyo sanki benim oyle en azından namaza başlamadan önce ve sonram farkli çok.. günahımız da çok ama hüküm RAHMAN 'ın.. soruların olursa din le ilgili bildiğim kadarıyla cevaplarım. inan boş işler kanka karı kız..he tamamen dünyayı çöpe atmayacaksın keşişler gibi ama nolursa olsun farz namazı terk etmemek gerek..
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster