/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +3
    Evet beyler bu başlığı sözlüğün çoğunluğunda gördüğüm kedini bulamamış hayatla barışık olmayan pampalarıma ithafen yazıyorum.

    Gördüğünüz her şeyi okumayı alışkanlık edinin zaman geçtikçe olaylara daha berrak ve doğru bir açıdan baktığınızı fark ediyorsunuz. ideoloji sağlık spor hobiler vb. Beyler modanın malı olmaktan kaçınmayı deneyin. Tabi buun için düzenli dışarı çıkıyor olmanız gerekli bunu yapıyorsanız ve o an ne moda veya herkesin ustunde var diye giyiyorsanız sıradan bir insan olmaktn kurtulamazsınız. isterseniz dünaynın en iğrenç tarzına sahip olun ama bir tarzınız olsun. her konuda tarzınız olsun. içtiğiniz bira sevdikleriniz sevmedikleriniz içtiğiniz sigara dostlarınız ve tanıdıklarınızı ayırmayı deneyin . herkese kanka demek gibi bir mallığa sahipseniz bunu bırakmak sizin için iyi olacaktır. az ve sizi zor duruma sokmayacak insanlarla dostlukkurun . 10 tane farklı farklı buluştuğun ve hepsi için önemli olmadığın arkadaşın yerine 3 tane sağlam dostun olsun.

    Asosyalseniz bir süre sadece belli bir yere gitmeye başlayın . bir kafe bir spor salonu bir park . zamanla oradaki insanların çoğunu tanıyıp garsonlarla muhabbet etmeye başlayacaksnız. öncelikle kendinizi kim olarak görmk istediğinizi düşünün ve bununla aranızdaki engelleri bulun . kaçı yok edilebilir kaçı edilemez? örnek olarak alabileceğiniz kişi varsa (dizi/film) o insanı izlemeye başlayın mesela ben bunu yapsaydım Don Draper veya Thomas Shalby i örnek alırdım . ikisi de duruşu ve konuşması ile oldukça etkili insanlar . önceliğimiz altyapı olduğu için konular bir süre bu şekilde olacak . Okumak isteyen arkadaşlar ile devam eder engin bilgileri ile katkı sağlamak isteyen pampalarımı bekler ya sen kime akıl veriyorsun diyenlere hak veririm.

    Eğer ilgi olursa devamı gelecek...
    ···
   tümünü göster