/i/Devlet

  1. 1.
    +98 -6
    Bu kanal ilk açıldığında dikkatimi çekmişti biraz bakmıştım, ufacık bir odada başlamışlardı, kendi çaplarında prim yapıyorlardı; şimdi de bu entry vasıtasıyla tekrar gördüğümde yüzümde bir tebessüm oluştu.

    Primler meyve vermeye başlamış. Arabalar altlarına çekilmiş, giyim kuşam, konuşma tarzı değişmiş. Bu adam kendi söylediklerine bile inanmıyor emin ol. Böyle böyle para kazanıp yoluna bakıyor. Müslümanlık sakal bırakarak, fes takarak olmaz.

    Bakara 256, dinde zorlama yoktur diye açıkça söyler. Sen kimsin ulan insanların dinini sorguluyorsun? (Bu videoya ithafen değil, genel olarak) Bir de bu yolla para kazanıyor. Vay canına yav!

    Allahıma şükürler olsun ki, Mustafa Kemal geldi ve bizi Sevr antlaşmasından kurtardı. Bizi Yunan'ın, Fransız'ın, italyan'ın altında köle olmaktan kurtardı. Şükür olsun Rabbime.
    ···
    1. 1.
      +2
      herkes boyle dusunse...
      ···
    2. 2.
      +7
      +1 Bu adamin kafasindayim biraz din bilene comar-yobaz , Ataturk sevene cehapeli diye damga vuran orospo evlatlarina gelsin hem rabbime sükurler olsun hemde Ataturke binlerce kez selam olsun...
      ···
    3. 3.
      +1
      Adamsın panpa
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster