/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +43 -2
    artık o kadar derinlemesine araştırıyorum ki konu hakkında yazılan makalelerden kitaplara kadar okuyorum saat 7 gibi falan kalktım yemek yedim. sonra devam ettim. araştırmalarımda en dikkat çeken nokta gümüş kordondu. hakkında çok şey yazılmıştı. seyahat sırasında kopabilir gibi bir şey yazıyordu. dikkatimi tamamen buna odalakladım. hakkında yazılanları harıl harıl okumaya başladım. gümüş kordon parapigibolojide astral bedeni fiziki bedene bağlayan bir kordonmuş eğer koparsa kişinin bedeni ölür ruhu 3 boyutta serbest kalırmış. bu yazan beni biraz ürkütmüş olsada kolay kolay kopmayacağı hatta imkansıza yakın olduğu yazıyordu. saati 23:15 etmiştim gözlerim kan çanağı gibiydi. annem girdi odaya. ve bana '''oğlum bana söylemek istediğin birşeyler varmı son 1 haftadır çok tuhafsın söyle bana okulda mı sıkıntın var. paraya falan mı ihtiyacın var he benim aslan oğlum' dedi bende birşeye ihtiyacım yok anne okulda yoruluyorum biraz dedim. 'tamam oğlum biz yatıyoruz allah rahatlık versin dedi'' iyi geceler anne dedim. ve biraz internette kafa dağıttıktan snra saat 00:25 de seyahate hazılandım . suyumu aldım. üzerimdekileri çıkarttım. telefonu kapattım. perdeleri çektim. ve sırt üstü uzandım. gözlerimi kapayıp siyaha odaklandım. kendimi çok fazla yoğunlaştırdım. ruhumun bedenimden ayrıldığını hissettim yavaşça havalandı ruhum. bedenimi gördüm. artık tepki vermiyordum. alışmış gibiydim. aklımdan hemen mehmet amcayı geçirdim. bir anda kendimi mehmet amcanın dükkanının önünde buldum. hava güneşliydi. kapıda mehmet amca vardı. yanına gittim. ve geldim dedim. 'biliyordum sana inanıyorum dedi.
    ben- mehmet amca seyahattemisin
    ma- hayır kapandayım
    ben- ne nasıl ne kapanı
    ma- karanlık varlıklar onlar. onlar yaptı bunu
    ben- ne karanlığı ne varlığı mehmet amca
    ma-onlar kordnu kopmuşlar ve onlar bizlerin kordonunu koparmak istiyorlar
    ben- gümüş kordon mu?
    ma- evet aynen araştırdığın gibi
    ben- nasıl yani sen benim araştırdığımı nerden biliyorsun.
    ma- enerjin o kadar yüksek ki seni bu boyuttayken hissedebiliyorum. ama ne yazıkki sadece ben değil karanlık varlıklarda senin farkında dikkatli ol. sana her zaman not bırakıcam. şimdi git istedğini yap.

    bir anda kendimi burcunun yanında buldum sanırım aklımdan o geçmişti. bir teknede olmayı geçirdim aklımdan ve boğazın ortasında bir teknedeydik. yakınlaştık burcuyla doyasıya kokladım tenini. saçlarını okşadım. sonra uçmak istedim memlekete gitmek istedim. ve yaptımda artık çok kolaydı herşey rüyalarıma hükmetmek o kadar kolaydıki aklımın ucundan geçmesi yetiyordu. saniye geçmeden oluyrdu. annemin sesi yankılandı kulaklarımda. ve bir anda boşluktan bedenime çekildim sanki. uyandım kalp atışım normaldi elim hemen burnuma meyil etti ama burnum kanamamıştı buna sevinmiştim.

    devam edicem panpalar okuyan var mı?
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      devammm
      ···
    2. 2.
      +1
      seri yaz amk
      ···
    3. 3.
      0
      Okuyoz pnpa hadi
      ···
    4. 4.
      0
      Sardi mk devam
      ···
    5. 5.
      0
      Devam devam güzel sarıyor :D
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster