/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +32 -12
    Yok. Eğer benim gözüme sokarcasına giyiyorsa, nereye gözümü çevirsem baldırı çıplak görüyorsam beni gayet alakadar eder. Görmek istemiyorum aklımda fikrimde kötülük yokken niye beni kötü etkileme hakkını kendinde görebiliyor? Beni rahatsız ettiği yerde özgürlük biter. Bu kadar.
    ···
    1. 1.
      +5 -12
      Sapık YOBAZ
      ···
    2. 2.
      +12 -4
      Amk salağı kendini bi tak mu sanıyonda sırf sana göstermek için giyiyorlar sanıyon
      ···
    3. 3.
      +3 -1
      Lan gibtiğimin aptalı sen kendini kral falan mı sanıyon? Rahatsız oluyorsan bakmayacaksın iraden yok mu lan? Sana mı soracak millet ne giyeceğini. Seni rahatsız eden bir şey mi var ortada? Sokma kafana kötülük düşünme. Kendi düşüncelerini kontrol edemeyecek kadar yeteneksiz misin it.
      ···
    4. 4.
      +2
      kardeşim özgürlük kolunu sallamak gibidir eğer kolun başkasına çarpıyorsa orda adama dur derler.sen diyorsun ki beni etkiliyor istediği gibi giyinemez yok öyle şey madem o kadar etkileniyorsun git bir pgibiyatriste sana ilaç versin
      ···
    5. 5.
      0
      Kardeşim sen kendi dinine göre haklı olabilirsin ancak bu ülke şeriatla yönetilmiyor yani sen kızın ne giyeceğine karışamazsın senin dolaylı yoldan özgürlüğünü kısıtlıyor ama sen onun ne giyeceğine karışırsan doğrudan onun özgürlüğünü kısıtlamış olursun.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster