/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +3
    kardeşimle aramızda baya yas farkı var. onun okulunda da sınıfta 3 5 huur çocugu onu dışlamaya flan çalısmıslar gelmiş eve aglıyor. elim ayagım titredi sinirden şimdi senin olayda ona benzer bi olay olunca aynı şey yine oldu.

    o çocukları naısl yetiştiriyorlar ki insanların kalbini bu kadar kolay kırabiliyorlar. ya da ne yapmamız lazım ki insanların kalbini kırmasınlar illa gidip ana avrat gibelim ocak mı söndürelim.

    kafamı bozdular ama velet melet dinlemeyecem bidaha olursa okula gidip insan nasıl ezilirmiş gösterecem mk. alacam bi polis arkadası hırsızlık yaptı diye suclayacam arkadaslarının içinde gelecegini bi gibiyim millet bi igrensin ondan sonra göreyim huur çocugunu. agır bir ceza ama hakediyor dıbına kodumun çocukları. durulmazlar yoksa gibilecek ki bi kere bidaha birini ezmek ne demek görsün kendi yasadıkları gelsin aklına.

    özet: öyle huur çocuklarını rezil etmekten çekinmeyin. en agır şekilde hemde. bidaha yapamayacak kadar lanet bir huur çocugu oldugunu görmeli.
    ···
    1. 1.
      +1
      Boşver be dostum benim yaşadığım olaydaki oruspular 18 ya da üstüydü o zamana kadar akıllanamamışlar senin mevzuda çocuktur onlar gene anlarsın umarım ileride böyle insanlar ile karşılaşmayız...

      Ne diyelim Allah ıslah etsin be dostum
      ···
    2. 2.
      0
      karsılasmayız inşallah. https://www.youtube.com/watch?v=dZ0_S8UXnI4 böyle filmler yapılmaz gavat yelleri gibi diziler oldugu sürece bu iş zor.

      şu müzikte ki samimiyeti istiyorum ben mk.
      ···
   tümünü göster