/i/Araba

arabalar insanın kişiliğini yansıtır.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    Passat'la Fabia aynı kasa demek. Anlıyorum. Tüküreyim senin mühendisliğine. Kulaktan dolma bilgilerle boşa yormuşun kendini.
    ···
    1. 1.
      0
      kardeşim fabia octavia olarak düzeltiyim uyardığın için teşekkür ederi aynı kasa konusu şöyledir araçların kaportalrı komplesi aynı fabrikada üretiliyor yanlış bilmiyorsam abd de seminerine gitmiştik bulgaristanda anlatılanlardır bize bulgaristanda 3 gün kalıp bosna ya gittim sadece golf semineri için şöyle diyim türkiyede 70 bintl olan bmv orda 7 bin dolardı aracın ful + fuludür 2 gün kiraladım aracı gezdim gerçek anlamda yakıt olayı tamamen uydurma içer diyenler yalan söyler az yaktı passat için de test araçları vardır bilirsiniz belki almanyada çok kullanılmayan araçtır passat sebebi ise cc yani passat cc dir araç kasa olarak farklı ama beygir olarak aynı burda anlatmak istediğim olay türkiyeye gelen araçlar ile yurtdışında çok fark var
      ···
    2. 2.
      0
      Ne octaviasi aq superb ile ayni super b 17 cm kadar uzun şase
      ···
    3. 3.
      0
      Kardeş yine yanlış dedin passat süperb ile d segmenti, jetta ile octavia c segmenti harbi tukureyim bilgine
      ···
    4. 4.
      0
      Octavia da passat la aynı değil. Passatla superb aynı. Beynini gibiyim senin. Gelmişsin millete yalan yanlış bilgiler anlatıyorsun.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster