/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 226.
    +2
    F-“Mustafa abi hazır mısın bak yine azar yemek istemiyorum” dedim.

    Mu-“Ben doğuştan hazırım gönder gelsin”dedi ve birden etrafına boş boş bakmaya başladı. Kendi sürüsünü görüyordu. Daha sonra sürüsü avcılar tarafından bir kısmı vuruluyor. Bir kısmı ise kafeslere konup zütürülüyordu. Mustafa da yakalanıyordu. Mustafayı da kafese koyuyorlardı. Mustafa ne kadar güç uygularsa uygulasın kafes açılmıyordu. Daha sonra sürüsünün tek tek derisi soyulurken seyretti. Sürüsünden en küçüğü yardım ister gibi derisiz bir biçimde Mustafa doğru yürüyor sonra ise kanlar içinde yere düşüyordu. Daha 2. dakikasında bayılmıştı. Daha sonra Fatih onu oradan çıkarttı ve

    F-“Mustafa abi sürüsünü ailesinden çok seviyormuş” dedi.”Merve abla sen Mustafa abi ile ilgilen” dedi. Merve de kusuyordu kenarda. Kendini toparlayınca “Tamam” dedi. “Abla sana gelme demiştim” dedi Fatih.

    M-“Gelmeyip de ne yapsaydım. Onlar o olayları yaşıyorlar. Ben ise sadece izliyorum Tamam ben Mustafa ile ilgilenirim. Sen sıradakini yap” dedi.

    Me-“Emre aşkım sen en sona yap. Tesellimi senin kollarında arıyacağım” dedi.

    F-“Teselli aramaya vaktin olmayacak. Sana iyi mi davranayım yoksa kötü mü? iyi davranırsam aşk acısı çekersin kötü davranırsam söylemeyeceğim ne olacağını” dedi.

    Me-“20 katı 22 cm topukluyla çıkmış kadınım ben kötüyü yolla” dedi.

    F-“iyi sen bilirsin” dedi.

    Edit. Hadi beyler akşama görüşürüz. Okula geçiyorum kendinize iyi bakın.
    ···
   tümünü göster