/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +269 -106
    sene 2002 okuldan eve geldim.Üstümü değiştirip sokağa çıkacam. Annem ekmek arası bişey hazırlıyo acıkınca yerim sokakta diye.

    Apartmanın önünde dururken Elif abla ağlar bir vaziyette apartmana giriyor. Elif abla tek şekerli Ercan abinin sevdiceği.

    Ercan abi kahveci diye vermediler kızı. Elif ablayı ağlayarak apartmana girdiğini görünce anlamıştım bir şeylerin taka saracağını.

    meğer o gün Elif ablayı başkasına vermişler. Ercan abinin kahvesine doğru koştum haberi vermek için. Kahve kapalıydı etrafı da boştu çevrede de kimse yoktu.

    Ercan abiye haber çoktan gitmiş fırtına öncesi sessizlik derken tak bir haber daha. Aynı gün içinde Ercan abinin babası trafik kazasında vefat etmiş.

    neyse uzatmiyim Ercan abiyi o günden sonra hiç görmedim, kahvesi de hep kapalı kaldı.

    Elif abla da evlenip ayrıldı o ara.k kocasından dayak yemiş mahalleye dönmüştü. Ercan abi bunu duyunca gece vakti adamı dayaktan öldürmüş.

    Ercan abi 18 yıl hapis cezası aldı.6 yıl yattıktan sonra dayanamayıp kendini asmış.h hapishanede ki yatağının yastığının altına ufak bir not bırakmış;

    Elifim sakın üzülme sakın suçluluk hissetme. Çünkü beni boğan şey ip olmayacak.ben zaten benden önce sana başkası dokunduğunda ölmüştüm.

    Elif abla o günden sonra kimseyle evlenmedi.2 yıl önce de kanserden vefat etti.

    ve bu gün Ercan abiyi son gorusumun üzerinden 14 yıl geçti mekanı cennet olsun. umarım obur dünya da Elif ablaya kavuşmuştur.

    Edit: Beyler sizden çok bir şey istemiyorum sadece bir Fatiha okusanız yeter.

    ···
   tümünü göster