1. 3201.
    +20 -16
    amk huur çocukları. kürdüm lan ben. hem kürdüm hem aleviyim lan. gibeyim sizin anarşistliğiniz. bu mu lan sizin anarşistliğiniz. kürdüm diye pkk'lıyımıyım huur çocukları ? kürdüm diye ülke mi bölüyorum lan binler !! giberim yedi ceddinizi emin olun sizden daha türk'ümdür amk. hadi gibtirin şimdi.

    dünya halkları kardeştir huur çocukları !!! kardeşiz lan biz binler !!!

    o dağdakiler pkk amk salakları !! @10 sana diyorum amk ! kürt ile pkk'yı karıştıranı ayrıca gibiyim !! pkk dağlarda, kürt diye aşşağıladığınız insan lan insan huur çocukları !!! ahmet kaya'ya da aynısını yaptınız ama artık yapamıcaksınız huur çocukları !!!

    kötüleyin amk binleri kötüleyin eksileyin !!! birinin cdıbına taş atmazsan kimse vurmaz sana huur çocukları !!! sen bana kürtsün gibtir git dersen daha çok savaş çıkar bu memlekette. hadi canım gibtir git uyu sen.

    hepinizden daha türk'üm lafını anlamayan beyinsizler için konuşuyorum;
    ulan dıbına koduklarım türke taş atan adam sadece "taş atan adam"dır. türk değildir. türk olduğu için değil kafasına empoze edilmiş fikirler yüzünden atıyodur. huur çocukları, siz ben türküm diye dexere oy atıp ülkenin anasını giben adamların olduğu memlekette kürtlere laf söyleyemezsiniz amk ! emin olun türküm diyen adamdan daha çok atatürkçüyümdür. biraz kitap okuyun amk.

    özet: izmirliyim, kökenim kürt, ama rte'ye oy veren huur çocuklarından daha türküm ben.

    hepimiz aynı güneşin altındayız amk.
    ···
   tümünü göster