/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 226.
    +3
    EDiT:Bugün finalleri veriyorum. Hadi sonunda bekleyiş bitti. Veee Başlıyorum.

    Melike bir odada Emre ile oynaşıyordu. Gerçek Emre

    E-“Beni senaryoya sokmak zorundaydın sanki” dedi Fatih’e ve güldü. Fatih ise

    F-“Daha olanları görmedin bence gülme” dedi.

    Daha sonra oynaşırken Melike’nin parmakları bıçağa dönüştü ve Emre’ye saplamaya başladı. Emre (Sahte olana SE diyeceğim)

    SE-“Yapma dur lütfen” diyordu. Ama Melike duramıyordu. Sonunda Emre’nin gözüne soktu ve oradan gözünü çıkardı. Melike çığlık atmaya başladı. Daha 20 saniye anca olmuştu. Hemen kapattı ve Melike’nın yanına gitti fatih.

    b-“Fatih ben hallederim Melike’yi sen Emre’ye de yap” dedim Ne kadar hızlı biterse o kadar hızlı toparlanırdık. Daha sonra Emre’ye soru bile sormadan halisülasyon yapmaya başladı.
    Emre’ye birkaç juri diyordu “Eğer basket atamazsan ailenden ve Melike’den sırayla birer parça kesilecek. Emre topu alıyor ve yeşil gözü açarak atıyor. Ama potaya girmiyor. Daha sonra testereyle ileri geri yaparak Melike’nin kolunu kesmeye başlıyorlar. Emre “Durun yapmayın” dese de dinlemiyorlar. Melike’nin kolunu yavaş yavaş kesiyorlar. Melike çığlık atıyor ağlama eşliğinde “Emre ne olur kurtar” diye ve Emre de ağlamaya başlıyor. Pgibolojik baskıyı anlayan Fatih Emre’yi de çıkarıyor ve böylece 8 dakika kadar dayanabiliyor. ilk günümüz böyle berbat bir şekilde geçip gidiyor.
    ···
   tümünü göster