/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +95 -15
    Her şey bir virüsle başlamadan önce...
    29 Mayıs 2023
    Bugün benim doğum günüm. Uzmanlar 3.Dünya savaşı başlamak üzere diyorlar. Böyle kötü bir zamanda dünyada olduğumuz için çok şansızız. Keşke 70'lerde yaşasaydık.

    6 Ay Sonra

    3 Kasım 2023
    3.Dünya savaşı 3 ay önce başladı. Ailemi ve tanıdığım herkesi kaybettim. Ama ben kurtulmayı başardım. Saklandım. insanların saklandığı heryeri bombalıyorlar. Son çare olarak bugün kaçıracağım bir yatla denize açılacağım.

    11 Aralık 2023
    Denize açıldım keşke daha önce bunu yapabilseymişim. Ama saldırı altındayken bunu yapabilmek çok zor. Deniz sanki dünyada savaş yokmuş gibi bir his veriyor insana. Tabi bazı bombalama seslerini saymazsak.

    1 Ocak 2024
    1 aydır denizdeyim. Biraz da olsa rahatladım. Yalnız olmak çok zor. Yakında karaya çıkmayı düşünüyorum.

    8 Ocak 2024
    Karaya çıkmaya karar verdim ve rotamı güneye doğru çevirdim istanbul Boğazına doğru yola koyuldum. Aylardır kimseden haber alamıyorum savaş bitti mi onu bile bilmiyorum.

    14 Ocak 2024
    Ülkeden çok uzaklaştığım için biraz uzun sürdü geri dönmem. Dönerken yeşil dumanlar yükseliyordu istanbul'dan. Bu yüzden biraz daha deniz de kalmaya karar verdim.

    16 Ocak 2024
    Dumanlar iki günde ancak yok oldu. Ve boğaza doğru girdim. Bütün köprüler bombalanmıştı. Boğaz köprüsünün Anadolu'daki ayakları altına yanaştım. Aylardan beri ilk defa toprağa ayak basıyordum.

    içimde bir korku vardı acaba birileri çıkar mı diye. Yavaşça yukarı doğru çıkmaya başladım etrafta kimseler yoktu. Yolun üzerine çıktığım zaman farkettimki yolda hiçbir araba yok. Herhalde bütün insanlar savaş yüzünden yollara çıkmadılar. Hiç bir ses duymuyordum. Dünya ilk defa bu kadar sessizdi. Yakınlardaki bir yalıya doğru yürümeye başladım. Yalıya vardım. Kapısı açık olan yalıdan içeri girdim. Girişte 2 tane yan yana iskelet gördüm. Ilk defa bu kadar lüks bir yerin içine giriyordum. Eski dünyada asla giremeyeceğim bir yerdi. Hemen bir telefon aramaya başladım. Yatak odasında iki tane telefon buldum fakat şarjları bitmişti. Telefonları bıraktıktan sonra odadaki sehpada duran arabanın anahtarları gözüme takıldı. Anahtarları aldım ve dışarı çıkıp arabayı aramaya başladım. Anahtar bir Bmw anahtarıydı. Biraz dolaştıktan sonra garajı buldum. Garajın kapısı hafiften kalkıktı. Bende zorlayıp tamamen kaldırdım. Ve karşımda bir Bmw 750d duruyordu.

    (bkz: turgut özal malatya genelevi)
    ···
   tümünü göster