/i/Tespit

  1. 1.
    +28 -1
    Evet beyler tabiki de bakımsız kız olmaz olamaz. Ancak bu bakım olayını baya abartanlar sanayide kaporta doğrultmaya dahil başvuran kızlarımızla bir ilişki içersine girmeyi düşünenler için 5 maddelik "Makyajlı kasa kullanım klavuzu" nu paylaşacağım. Umarım yardımcı olur.(Tabiki bu hepsi için yazılmış bir kılavuzdan ziyade çoğunluğu konu alan bir klavuzdur.)

    1-istediklerini elde etmek için herşeyi yapabilirler.

    Evet pampalar bu madde de de aynen belirttiğim gibi bu tarz hatunlar birşeyi isterlerse, elde etmeden peşini bırakmazlar.Şöyle ki sabahın 6 sında uyanıp okula, işe vs gitmek için kalkan bu dişiler, sabah saatinin verdiği yorgunluk hissi ve o büyük uyku haliyle bile ressam bob edasıyla yüzlerine badana yapabilmektedir.

    2-Gerçekten kim olduklarını asla anlayamassınız.

    Şöyle ki bu madde öyle yada böyle hepimizin başına gelmiştir. Zamanında tanıdığımız sakallı bıyıklı hatunlar, kahvehane de preminum okeyci amcaların burun kılları gibi burun kılları olan hatunlar belli bir zaman sonra kozalarını yırtıp kelebek misali yeni bir görünüme kabuşuyor adeta bir peri kızı oluyor. Lise Üni yıllarında size "napıon lan y**rraam"diye sesslenen bu dişi varlıklar 3-5 yıllık bir dönem sonunda "ay bugun berkecanın yatında bıranç varmıııışş inanamıyooooorree" veya "dior'un pudrasııı efsoo kızııım" gibi cümlelerle salzburg'un deplasman da nice'i 2-0 yediği gibi bizleri hep şaşırtmıştır.(huur cocugu nice,tek maçtan yattık)

    3-Yalanı titizlikle ve soğukkanlılıkla söyleyebilirler.

    Beyler hergün sabahın 6 sında aynştaynın atomu parçalarken ki konsantrasyonuyla aynı derecede konsantrasyona sahip bir şekilde ince işçiliğiyle italyan mimarisini andıran makyajları yapmak kolay değil. Bizi donunda sallar bunlar.. :(

    4-Bu hatunlar işle aşkı asla birbirine karıştırmaz.

    Özellikle bu konuda çok profesyoneldirler.
    Şöyle ki dünyanın en acıklı filmini izlerken sanılanın aksine bir damla göz yaşı bile dökmeyebilirler. Nedeni basit... Rimellerim akmasın.com

    5-Diğer hatunlara nazaran daha güçlüdürler.
    Nedeni basittir.3-5 yıl önce kereste zımparalayacak kıllara sahip hatunlardır bunlar. Dış kabuğu boyayabilirler ama içlerindeki bizon asla dinginleşemez. Canını sıkarsanız amuhunuza gor beyler dikkat.

    Beyler aklınızda bulunması gereken altın maddeleri sıraladım. Eğer ki bu hatunlardan biriyle yakınlaşmayı düşünürseniz neyle karşı karşıyasınız az çok bilin istedim.
    ···
   tümünü göster