/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +18
    Evet lan hem de sevincimi kelimelerle anlatamam. Adeta içimin yaglari eriyor. Bunlar iceri alindikca benim icimdeki sevinc artiyor. Peki neden? Tabiki de bu sevincin bu mutlulugun bir nedeni var.

    Çünkü bu adamlar terörist. Bu adamlar pkk ile ayni. Yani pkk ne ise hdp odur. Bunlar sırtimizi ypg ye yasliyoruz diyen karaktersizler vatan hainleri. Bunlar baris adi altinda bomba patlatanlar. Kendi mitinglerini patlatip oy almaya calisacak kadar iki yuzlu ve gerizekalilar. Vatanini satanlar bunlar ülkeyi bolmeye calisanlar bunlar haysiyetsiz șereften noksan köpekler. Nice zorluklarla kazanilmis vatani bölmek kolay mi sandiniz ulan ?

    Bunlar ki ne yigitlerin ne bebeklerin ne vatan evlatlarinin kanlarini elinde tasiyanlar. Sehit haberlerine icten ice sevinenlerdir. Nice ocaklari söndüren hayasiz pkk uzantisi leș insanlar. Bunlar bizim polisimize tokat atanlar. Ankarada istanbulda bombali eylem yapip masum vatandasimizi katledenlerdir. Genc yasli cocuk demeden vatandasin cigerini korlayanlardir.

    Kendi belediyelerinde heryere silah bomba depolayanladir. Polis merkezlerimize saldiranlardir. Asfaltlarin altina silah yerlestirenlerdir. Hendek kazanlardir. Nice vatan veladini kucücuk cocuklari babasiz birakanlandir. Vatanin butunlugune tehdit olan bu mahkukatlar icerden cikmamali. Vatana ihanetten muebbet yemeleri lazimdir. Umarim adalet gec de olsa yerini bulur. Sehitlerimizin kani yerde kalmaz.

    Evet bunlarin iceri girmesinin serefine ayrica herkese nick6giricem çunkü mutluyum. Benim gibi kardeslerim varsa ne mutlu bu vatana. Ayrica pkklilari savunan olur bunun uzerinden humanizm kasan olursa onlarin ayri ayri aklini gibeyim. Iyi sözlukler.
    ···
   tümünü göster