/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +9
    Laiklere kafir demiş şiilere kafir demiş bak hele yarrama bak. Yahu Allah a inanmak peygamberlere inanmak tüm inançlara ekstra olarak imamet inancını kabullenmek niye kafirlik olsun?! Yeri gelince kalkıp azeri kardeşlerim de azeri kardeşlerim diyorsun. Ancak 40 milyon azeri ve şii olan türkü bilmeden düşman ilan ediyorsun. Oldumu güzel kardeşim? Kurban olayım bırakalım şu mezhep kavgasını. Siyonist köpekler içimize doldurmuş bölücüleri. KANMAYALIM GÜZEL KARDEŞiM, KARDEŞLERiM.

    Edit: Şunu belirteyim, hiçbir din alimi, hoca veya din konusunda uzmanlaşmış kişi PEYGAMBER DEĞiLDiR. Yani söyleyeceği herhangi bir şeyin yanlış olma ihtimali de vardır. Bu şii bir alimde olabilir ehlisünnet bir alimde. Söylenenler tartışılır ancak kişilerin KiMSEYi KAFASINA GÖRE KAFiR OLARAK NiTELENDiRMEYE HAKKI YOKTUR! (Allah inancı yoksa durum değişir tabi. Zaten kafir diye Allah a şirk koşan veya Allah ı reddedene denir.)
    ···
    1. 1.
      -1
      Sen kardesligi irkdami zannediyorsun?

      Kardeslik ummettedir islamdadir bizi birlestiren yegane kuvvet islamdir

      Yoksa bedir muharabesinde kardesle baba amcayla yegen carpisti ben neyabayim musluman olmadikdan sonra onun turklugunu azeriligini
      ···
    2. 2.
      0
      kardeş şii leri bilmem(şii ler hakkında bi fikrim yok anlamında bilmem) ama laiklik için söylediğin çok doğrudur
      ···
    3. 3.
      0
      Madem öyle neden şiilere kafir demişsin? Onlar ümmet değil mi? Caferilikte imanın şartlarında ekgiblik mi görüyorsun? Sanki ehlisünnet koluna mensup mezheplerde farklılık yok mu?
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster