/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 301.
    +13 -1
    Hadi çıkalım deyip ayaklandı birden. Düştüm gene bu muallaknin peşine ya hadi hayırlısı amk.. Ormana daldık gene lan eskiden korkardım karanlık yerlerden ama şimdi öyle mi? Gözüm kapalı girerim amk Cesaret oldu +1500.
    Cem önde ben arkada başladık gene maraton koşusuna. La dedim içimden giberim böyle hayatı haa it gibi koşturuyoz bi para bulam bi yerden şerefsizim gibip bir araba alıcam. Azcık insan gibi yaşayalım. Hep mi tabana kuvvet.
    Ben bunları düşünürken cem bir anda durdu. Olduğu yere çakıldı. Biraz etrafı dinleyip çevreye baktı. Ben bi tak anlamıyom ki amk. Nabıyon desem pot kırcam belli yani.
    Bu taraftan deyip gene koşmaya başladık. Lan hangi devirde yaşıyon be amk oezevengi. Hiç mi telefon kullanmadın. Gps var navigasyon var. Bana konum atmayı biliyodun ama züt.
    Sana konum atsalarmış ya niye it gibi sağa sola bakarak gidiyorz gibtimin yerine.
    Ayar ediyo bu eleman beni bi gün giberim ben bunun belasını ama dur bakalım.
    Neyse başladı bu bin gene koşmaya amk koştukça nefesim açılıyo sanki.

    Sonunda az ilerde bi ışık göründü. Hah dedim tamam geldik heralde. Işığa doğru gidiyoz hacı. Vardık sonunda. Kapıda sarışın minyon tipli ince orta boylu bir hatun bizi bekliyomuş zaten. Cemle öpüştüler hoş geldin falan dedi cem daldı içeri amk kaldım kapıda.
    Bekle gelmez bekle gelmez. Heralde dedim koruma eksiği varmış kapıda beni bekleticekler derken cem geri döndü.
    “Takip etsene beni amk ne diye bekliyon dışarıda”
    -gel demedin ki yarraam ben çağırılmayan yere gelmem
    +amk senin takip et beni” deyip kapıdan daldık içeri.
    ···
   tümünü göster