/i/Tespit

  1. 126.
    0
    Kaçamak cevaplar verme kardeş, ceneeee gayet güzel açıklamış bunun cevabını ver sen. Ayrıca herkes biliyor bu işin arkasında kim var kimin partisi var. "Nerden çıkarttın akp li olduğumu" ayaklarını bırak her zaman tek yönlü bakıyorsunuz ve bu her zaman devam edicek. Şuanki "devletin" türkiyeyi nasıl bir duruma soktuğu da belli tüm yükü gezicilere atamazsın.
    Öyle bir yazmışsın ki doların 3 tl olmasını sanki geziciler yaptı. Ulan dolar son 10 yıldır artan birşey peki baştakiler kaç yıldır "devleti" yönetiyor bi bak bakalım.
    ···
    1. 1.
      0
      ne kaçamak cevabı buradaki veriler hep nesnel değil mi? zarar verdiler mi verdiler ? eğer merkez bankası piyasaya dolar salmasa vesile oldu dolar emin ol 3 ü geçerdi.Ama saygın için saol
      ···
    2. 2.
      +1
      Yahu zarar verdiler mi verdiler olarak bakarsan 80 milyon lirayı suriyelilere harcadığımızı kendileri söylüyorlar bu da bir zarar, zarar kısmından bakarsak işin içinden çıkamazsın. Kapalı ödeneklerin hepsi devlete zarar. Havadan düşen paracıklar olsun alınan gemicikler olsun(hangi parayla alındı onlarca gemi) ayakkabı kutuları olsun hepsi zarar. Bir de şunu söyleyim, girdiğin başlıkta verilerden yararlanmışsın eyvallah eğer konuya zarar olarak bakarsan yukarıda yazdıklarım gibi tonla yazabilirim ancak benim istediğim ceneee nin entrysine cevap vermendi. Benim yaptığım gibi tek tek açıklayarak.

      Ayrıca gezi insanlık adına gerçekten güzel bir hareketti. polislerin baskısı bu sonuçları doğurdu, polisi yönlendiren kim? sen bunu bence gayet iyi biliyorsun. orda ağaçların kesilmesine göz yuman hatta topçu kışlası mı ne yaptırcam demişti(tam hatırlamıyorum) kişi-kişiler polisi kontrol etti. bunun böyle olmaması gerektiğini ikimiz de biliyoruz. eğer polisler yürüyüşü engellemese ne olucaktı peki? (bana kalırsa tabiki) dolar bu kadar yükselmezdi yurt dışına baskıcı türkiye olarak değil doğa dostu türkiye olarak haberleri yapılırdı ki bu yurt dışından müşteri çeker hatta dolar daha fazla düşerdi. ha sonunda ne olucak dersen insanlar sadece orda oturucaktı ve protesto etmiş olucaktı insancıl bir şekilde.
      en sonda da tarafları temsil eden 2-3 kişi toplanırdı devletin başkanlığında ortak yol aranırdı (insancıl şekilde) ancak bu yolu değil şiddet yolunu seçtiler.

      Tüm yazıyı okumanı cidden çok isterdim az da olsa düşüncemi yansıttım senin de saygılı olman hoşuma gitti açıkçası.
      ···
   tümünü göster