/i/Kız Meselesi

  1. 26.
    +1
    kardesım ben bu tarz seyler yasamamıs bırı oldugum ıcın ılerıde hayat kuracagım kısınınde yasamamıs olmasını tercıh ederım bu yuzden bu cabam
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      sevişmeyi kutsal bir mertebe olarak mı görüyorsunuz anlamadım niye böyle saçma sapan tabusal bir kültürümüz var bizim. hep gibtiğimin arap coğrafyası yüzünden bunlar.

      sevişmek insanın en hayvani iç güdülerinden birisidir, evrimsel olarak şu noktada bulunmamızı sağlar, aşk dediğimiz şey de sadece bunun aracıdır, ötesi değil. daha önce sevişip sevişmemek senden bir şey zütürmez. sevişmiş kızlar defolu mal mı oldular şimdi? o artık insan değil uzaylı veya ucube bir yaratık mı oldu, sevip sevişemez misin o kızla? birisiyle beraber hayat kurmak için kutsal bir temizlik veya üst kalitede mükemmel bir insan mı olmak gerekiyor?
      ···
    2. 2.
      0
      benım konduramadıgım olay bu deıl canım kardesım olay su sevısmıs olabılır bu bırden fazla kısıyle olabılır. kesınlıkle hayvanı duygularla yapılan bı olay katılıyorum.ama benım sorunum su. eger boyle bısey yaptıysa neden yapmadım dıyor. durust olsun desınkı ben zamanında bunu bunu bu cocukla yaptım desın. sonrasında ben bı krıtık yapıp gereken cevabı ona verırdım. yalan soylemesı benı dusunduruyo olay bu bendekı
      ···
    3. 3.
      0
      kızın özeline neden bu kadar karışıyorsun? eğer yaptıysa (ki bu bizi alakadar etmez) sana gerçeği söylemesi gerekmez. yapmadıysa da gerekmez. insanın geçmişindeki konular ancak onun sorunudur. geçmişine ait olmayan bir öğe gelip de geçmişi hakkında sorular sormaya başlarsa cevap vermeme hakkını bile kullanabilir. kimse bir başkasına kendi geçmişinde yapıp yapmadığı şeylerin hesabını vermek zorunda değil. bu ülkede bu kadar yalancı var, yalan var çünkü insanlar doğru soruları sormuyorlar, karışmaması gereken konularda soru soruyorlar.

      senin amacın doğruyu öğrenip öğrenmemek değil zaten. bunu bunu dediğin ne? yaptım dese ne yaptığını mı soracaksın? öpüştüysen, sürttürdüysen, oral yaptıysan sorun yok, vajinal yaptıysan tartışıp barışacağız anal yaptıysan gibtir git mi diyeceksin? bir de kiminle yaptığı konusuna girecekmişsin "evet mryilmaz ben bunu bunu yaptım" dese. tanımadığın çocukla seviştiyse "he iyi o zaman" mı diyeceksin? mahalledeki vedat amcaya verdiyse adını mı çıkartacaksın? baban gibtiyse babanı mı vuracaksın dıbına koyayım kiminle neyi nasıl yaptığından sana ne?

      eğer kız evet demiş olsaydı nasıl sorular sormak istediğinin bilincinde misin panpa? yapmayın böyle şeyler gözünüzü seveyim kendinize gelin.

      gibtir et yalan söyleyip söylemediğini. belki kötü sonla bitti kızın ilişkisi, belki aldatıldı, belki sevdiği öldü amk. belki hiç olmadı doğal akışına bıraktı her şeyi rahat rahat takılıyor? internet denen bir şey var belki oradan öğrendi her şeyi sevdiği kişiyi mutlu edebilmek için? sevdiysen geçmişte kimin kimi gibtiğinin bir önemi yok. sen "var" diyorsan zaten sevememişsindir. iyi sabahlar.
      ···
    4. 4.
      -1
      napayimsilikyedim Panpa gavatlığı acilen bırakman gerek sana sadece şunu söyleyim birsürü kızla gibişmiş biri kendisi gibi karıyla evlensin kimseye yan gözle bakmamış evlenene kadar gibişmemiş biride bakireyle evlensin.(bu kadar basit)
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster