/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +162 -135
    Üst edit:Alttakilere bakacak olursak bu ülkede ne Müslüman ne de Türk olmayı becerememiş huur çocukları sürüsü var. Biliyoruz ki Sütçü Imamlar, Nene Hatunlar din için vatan için bu toprakları savundular. Bunların ne dini ne vatanı var.
    Bu ülke için kendini feda eden bu iki adam gibi adamladır. ister Akpli olsun, ister Mhpli olsun MÜSLÜMAN TÜRK'ÜN sevmesi ve desteklemesi gereken bu iki adama sahip çıkmalıyız. Şu 15 temmuzdan beri ikisininde bu ülkenin çıkarı için kendini ne kadar feda ettiğini gördük.
    Sosyal medyada geziyorsunuz ne kadar kemalist, pkklı, fetocu, ateist, bölücü, komünist varsa hükumeti değil Türkiye Cumhuriyeti Devletini küçük düşürmek için elinden geleni yapıyor. Iside yardım eden Türkiye olarak gösterme çabalarını twittera girerek görebilirsiniz. Ben kesinlikle böyle bir durumda bu iki adamı kollar desteklerim.
    Cehapeliler gibi Atatürkün kurduğu bir partiyi bölücü pkk partisi yapmam. Seçimle gelen seçimle gider diyerek terörist partisi vekillerini meşru göstermem. kılışlaroğlu demirtaşını karısını aradı. Sezgin tanrıkulu ve gamze ilgezdi (bunlar chp vekilleri) Mlkp'li teröristin cenazesine katıldılar. Kılışlaroğlu canlı yayında biz hem pkklıya hem ışidliye gittik dediği zaman hiçbiriniz gelip burada onu yerden yere vurmadınız. Capslerle akpli vekillerin çözüm süreci zamanında söylediği sözleri toplayan cehapeli koyunlar gelip kendi vekillerini düştüğü foseptikten kurtarsında öyle konuşsun. Bu maymunlar kendilerini bugüne kadar ülkenin olmazsa olmazı gördüler. Çomar diyerek eziklemeye çalıştığınız anadolu halkı sizi 15 temmuz gecesi gördü. Tanklar caddeden geçerken alkış tutup soluğu atm ve marketlerde alan vatansız huur evlatlarına bu iki partinin evlatları gereken cevabı o günde verdi ve hep vermeye devam edecek. Var ol Müslüman Türk
    ···
   tümünü göster