/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +12 -35
    Hepinize iyi akşamlar panpalar.2 Gün önce başıma gelen bi olayı sizinle paylaşmak istedim malumunuz havalar bayağ bi soğudu dolayısıyla mendilci çocuklar ortalıkta fink atmaya başladı.
    mendilci dediğime bakmayın bunlar adamı yer vallahi çok sinir bozucu bi durum eminim burda çoğu kişide benimle aynı şeyi düşünüyordur. Bazı arkadaşlar çügü atacak ama ben yinede anlatayım dedim.

    Sevgilimle cafeden çıktıktan sonra kapı önünde pusuya yatmış bi koluyla sümüğünü silip diğer eliyle mendil satan çocuklar hemen üstüme atladı abi bi mendil abi bi mendil n'olur niğdalarıyla hepsine tek attım ve oradan uzaklasmak için hızlı adımlarla ilerledim ama bitanesi bırakmadı peşişimi çocuk almam için yalvarıyor dürüst olayım cebimde 5 kuruşumda kalmamıştı napayım ne edeyim derken kaşla göz arasında çocuk mendili cebime koydu al abi nolur dedi para yok desemde anlamadı tutup yere fırlattım mendili
    bu bi azgınlaştı beyler anlatamam yahu küçük çocuk şimdi bi tokat atsam millet ne der ne gözle bakar ama cidden artık sinirlerimi bozdu amk .

    çocuk tutturdu yere attın ver parasını diye içimden bildiğim tüm duaları okudum sonra gideceği yok heryere geliyor küfürler ediyor sabrediyorum sabrım taştı sakin bi mahalleye yöneldim çocuk uzak kaldı koşarak gelmesiyle ağzının ortasına elimin tersiyle geçirmem bir oldu . o saniyeden sonra sesi çıkmadı yere kan damlıyordu çocuğun ağzından sonra kalktı ayağa küfür etmeye başladı ben buna bi tane daha geçirdim bilincini kaybetti sanırsam oradan hızla uzaklaştım .

    gelenek bozulmasın buda böyle bir anımdır.

    edit : Beyler çocuk yaşıyormuş belirtmeyi unuttum
    ···
   tümünü göster