/i/Tespit

  1. 1.
    +87 -13
    Aynen dedigim gibi. Kiyafete para vermeyin. Evet arkadaslar tabiki calmaktan falan bahsetmiyorum. Ya da size bir taktik de vermeyecegim. 20 yasina girecek bir kardesiniz olarak sadece size bir kac oneri verecegim nacizane.

    Cogunuz iyi giyimli insanlara özenir. Lan herif ne giyiniyor ne zengin ne hatunlarla takiloyor falan filan kendi kafanizda hikaye kurar kendi kafanizda yasar ve üzülursunuz. O eleman polodan giyiniyor olabilir ya da lacoste falan pahali her ne varsa bu onu sizden ustun yapmaz. Sizin bir ayricaliginiz olacak cunku. Siz ondan daha ustun olacaksiniz.

    Evet vucut gelistirmeye baslayacaksiniz. Ben bu iste yeniyim. 8. Ayim felan. Ama gelisimim gozle gorulur. Ve inanin benim kiyafetim vücudum. Aldigim urunler 20-30 liralik bodyler falan. Kizlar ustunuze degil vucudunuza bakiyor zaten direk. Ustunuzdekiler artik bir sey ifade etmiyor. 20 liralik tshirtle ne kizlar düsürdüm. Bu isler boyledir. Iyi vucut her zaman is yapar. Saglikta da iliskilerde de.

    Kendinize inanin. Yapabileceginize inanin. En iyi kiyafetini vucudunuzdur. Birakin kiyafet secimini kizlar yapsin. Biz erkek adamiz. Inanin spora basladiginiz zaman ne giydiginizin onemi olmayacak. Hersey yakisacak cunku aga. Kasmaniza gerek yok. Ben oyle yapiyorum. Elime ne gecerse onu giyiyorum.

    Hayatiniz duzelecek. Sabah dinc kalkacaksiniz. Sogukta usumeyeceksiniz cunku kaniniz kaynayacak. Bu is boyle. Kopek gibi calisan her zaman karsiligini almistir. Siz de alacaksiniz. Benden size tavsiye yarindan tezi yok spora baslayin. Sismansaniz artik genis seyler almayin kilo verin istediginizi alin. Zayifsaniz dar seyler almak zorunda kalmayin. Kendinizle barigib olun. Kendinize bakin. Unutmayin hayata bir kere geldik. En iyi sekilde yasayalim.. iyi geceler.
    ···
   tümünü göster