/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +13 -1
    beyler malesef olay dün sabah başıma geldi. narcos dizisini bilen bilir adamların 2 lafından biri 'puta' amk. (kaltak, gibik gibi bir anlamı var) ben de kaptırdım 6-7 bölüm izledim. dedim sabahliyim bari derse öyle gideyim.
    sabah oldu okula giderken içimden ispanyolca diyaloglar falan geçiyor amk uykusuzluk da başıma vurmuş. hayalimde birine silah çekiyorum plata o plomo puta! falan diyorum kafayı yemişim.

    neyse amfiye geç girdim 200 kişi var amk yoklama da alınmaya başlamış. çok ses olduğu için millet BURDAAA diye bağırıyor. 80 yaşlarında bir kadın profesör giriyo derse. geç evladım arkada yer var dedi geçtim. bir yandan telefonda rammstein- te quiero puta şarkısı çalıyor. putaaa kısmını bastırarak söylüyorum içimden. o sırada yoklamada sıra bana gelmiş duymadım yanımdaki çocuk dürttü beni.
    bir an boşluğuma geldi PUUTTTAAAA!!! diye anırdım amk. 200 kişilik amfi sessizliğe gömüldü. 30 40 kişi anladı heralde ne diyo bu amk kerkenezi der gibi baktılar. hoca evladım laubali olmayın efendi gibi burdayım diyin dedi. bilmiyor tabi anldıbını. önümdeki kızlar gerizekalı yaa diyip önüne döndü.

    şu an yorganın altında cenin pozisyonunda nutella yiyorum.

    bu da böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster