/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    Beyler Benim Babam Kamyon Şöförü Beraber Yola Çıktık. Acıktım Yemek Yiyelim dedim Çektik Kenara Kamyonu Çorba Falan Yedik. Su Alcaktık 2.5TL gibsen Almam Amk Peder Al Falan Desede Yok Dedim. Bim Var ilerde Ordan Alcam Girdim Bime Arkamdan Babamda Gelmiş 3tane Su aldım Tam Kasaya Giderken. Temizlik Ürünlerinin olduğu yerde Babam Almış Mavi Bir Şişe Kafaya Dikiyor Onündede Kezzap Kasiyerde Mal Mal Bakıyor Koştu Geldi Dayı Napıyon Dur Etme Eyleme amk Onlar Kezzap. Falan Koştum Hemen Baba Napıyon Sen Diye !
    Babamda Ben Hergün Kezzap içerim Evlat Yağları Yakıyor Midem Rahatlıyo Dedi Ve bin Gülüşü Attı Bana Dönüp Göz Kırpana Kadar Mal Bu Adam Valla Gerizekalı Bakışları Atıyordumki Aklından Bir bin lik Geçtiğini Anlamıştım.
    Meğer Babamın Gittiği Ülkelerden Birinden aldığı le Colaymış amk.

    Bu Arada Kasiyerde Bildiğin Varil Amk Nasıl Yani Falan Diyor Babamda Kaptırdı Kendini Anlatıyor. Kasiyer inanmam Dayı Falan Dedi O Ara iddaya Girdiler Eğer Babam 3Şişe Kezzap içerse Kasiyerin Kasasındaki Bütün Para Bizimdi Ve istediğimiz Herşeyi Alacaktık Eger içemezse Kamyonun Anahtarını Vericektik.

    iddaya Tutuştu Bunlar Babama Ne Kadar Yapma Eyleme Desemde ikna Edemedim Senidr Veririm Bak Bu Ayı Seni Gece Gündüz giber Diyince Suspus Oldum Çıt Dahi Çıkartamadım..

    Babamda Bu Sırada içmeye Başladı Amk Öyle Böyle içmiyor Ama Tak Tak Tak 3Şişe Kezzapı Yaladı Yuttu Utanmasa Daha Yokmu Diye Soracak. Bu Arada izleyenler Smoke veri Everi dey Eşliginde Twerk Yapıyordu Kasiyerin Donuk Surat ifadesiyle Kasayı Boşalttık Bimden Et Falan pahalı Ne Varsa Topladık Attık Kamyona Şuan 3.500nakit var Babamın Ses Tellerini Boğazını Yaptırmak Yaklasık 130bin TL Ye Geldi Ama Kasiyerin Eline Verdik..

    Buda Böyle Bir Anımdır..
    ···
   tümünü göster