/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    Tartışmasız hamster'dır beyler aksini iddia eden olursa gibtir olsun gitsin berkecanlar ve pelinsular ile starbaksta 5.000tl lik büyümeyen köpekleri sevsin amk neyse maddelere geçelim:

    1-)Hamster evde beslenebilecek en güzel hayvandır. Ses çıkartmaz sadece canı yanarsa ağlar hepsi o. Apartmanda yaşayanlar için bir nimettir sessizlik

    2-) En tatlı hayvanlardır. Beyler şu fotoğraftakine bakmanız yeter amk alıp ölesiye sıkıştırasınız gelir. Gözleri vücuttan bağımsız büyüklükte amk

    3-)Dışkı sorunu yoktur. Panpalar 1 tane yada 2 tane besliyorsanız kesinlikle hiçbir zahmeti yoktur. 2 ay kadar bile dayanabilir kullandığınız talaş bu hayvanlara. Ayrıca çok beklemediği sürece kokmaz.

    4-) Tüy dökme sorunu yoktur. Beyler bunlar tüy dökse de göremezsiniz zaten amk hayvan ne kadar ki tüyü ne kadar olsun değil mi ?

    5-)Yemek yerken istediğinizi yaparsınız. Hayvanı yemek yerken istediğiniz şekilde tutabilirsiniz çünkü çok oburlar. Aslında içgüdüsel bir harekettir. Keselerine saklarlar ve keseleri dolduktan sonra yemeye başlarlar. Açlıktan korunma yöntemleri doğada budur. O yüzden nimeti alırken ne şekilde aldığına takılmaz adam gibi adamdır hamster.

    6-) Zekidirler. Beyler çok çabuk kavrarlar ve size adapte olurlar. Elinize alıştıktan sonra asla ısırmazlar. Eliniz yemek dahi koksa yalarlar. Elinize bir yiyecek koyup uzattığınızda dişlerini değil dilini kullanır. Bu size zarar vermek istemediğinden kaynaklıdır.

    7-) internetteki gibimsonik haberlere rağmen asla hastalanmazlar. Amk hayvanlarını 3 yıldır besliyorum 1 kere hastalanmadı pekekentler. Domuz gibiler ne aşısı var ne bakımı var mültecilerden daha masrafsız amk.

    8-)Kolay kolay sinirlenmezler. Evet panpalar genelde cool hayvanlardır siz ne kadar gıcık etmeye çalışsanız da zütünü döner gider. Hayvanı cinsel yönden kızdırmazsanız (eşini getirip koklatıp koklatıp çekmek gibi, gerçi bunu niye yapıyorsunuz pekekentler yazık amk) sıkıntısız hayvanlardır.

    9) En önemlisi onlar her türlü davranışınıza rağmen size asla küsmezler. Çok kalender hayvanlardır panpalar hemen affetmeye meyilli bir yapıları vardır. Kızdırdıktan 30 sn sonra yine sizi severler.

    Özet: Elimiz koptu amk birde özet istiyorsunuz yüzsüzce biraz okuyun amk ne var yani ?
    ···
   tümünü göster