/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +33 -5
    Sayın Zanzalarım...
    Öncelikle burada yazanların doğruluk oranı %90 olup sizi çok şaşırtacak yetilerine sahiptir.
    Aslında liseli diye sövdükleriniz liseli değil, Büyük adam sandıklarınız sandığınız kadar büyük değil...

    Şimdi gelelim yaş durumlarına göre sözlükte olan yazarlara...

    1:8/12 yaş arası:
    Sözlükte tahmin edebileceğiniz gibi bir hayli azınlıktadırlar... sözlüğün yaklaşık olarak %0.3 ünü oluştururlar. Facebook gibi yerlerdeki gezen "incici uyur mu len mQ" gibi yazılardan etkilenip bir bakayım derken sözlüğü keşfederler. Yazarlık almazlar. Yorum yapmazlar.

    2:12/15 yaş arası:
    Bu varlıklar sözlükte bir hayli varlardır ve genelde tutmayan başlıklar açarlar. Bi heves yazmaya başlar ardından yazısının uzunluğundan yada kendisinin kapasitesizliğinden dolayı saçmalar ve tutacak başlık açamazlar. Sözlükte yaklaşık olarak %20 ini oluştururken bu oranın %15i 14-15 yaşlarındadır.

    3:15/18 yaş arası:
    Şuanda gördüğünüz trendlerin %80 ini bu arkadaşlar oluşturuyor. sözlüğün ise %55lik kısımını oluşturuyorlar. Başlığın nasıl açılacağını biliyor. Başlıkta neler olması gerektiğini nasıl prim kasılacağını ve insanları nasıl kandırabileceklerini biliyorlar. Bir çoğu aslında lise 3 ve 4 e gidiyorken üniversite 2 ye geçtim diye klagib ve basit bir yalan söylüyorlar ona uygun hikaye yazdıkları ve iyide yazdıkları için bu yalana inanılıyor.

    4:18/25 yaş arası:
    Şuandaki trendlerin %15ini bu yaştaki yazarlar tarafından oluşuyor ve sözlüğün yaklaşık %10 luk kısımını oluşturuyorlar. Naho 7delikli tokmak enlargeyourpenis gibi yazarlar bu yaş grubundalar. bir çoğu anancıdır sizin sandığınız aksine. çok az bir kesimi (bkz: enlargeyourpenis) gerçekten kaliteli içerik üretiyorlar.

    5:25/75
    Bu yazarlar genelde sadece okurlar. %10 luk kısımları oluşturdukları halde sadece tredlerin %5 ini oluşturuyorlar. genellikle ya trol başlıklar yada çocuğuma isim lazım yada evlendim pişmanım gibi gerçekten trol gibi gözüken ama gerçek olan başlıkları açıyorlar. Hepsi adamın hasıdır.
    Şukulayın be zanzalarım cebinizden mi çıkıyor
    ···
   tümünü göster