/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +7 -2
    En başta şu başlığı örnek göstererek başlayayım
    (bkz: Türklerin 15 maddede neden üstün)

    Başlıkta da gördünüz gibi yazarlık vasfında hiç bir şey yok. Bir şeyleri gereksizce karalayin bu Türklük olur, Atatürk olur, Osmanlı olur, Hükümet olur, devlet olur her neyse bunları saçma sapan şekilde atıp tuttuysaniz artık sözlükteki oybirinci ve önüncüler tarafından trendde çıkarılabilirsiniz. Şu saçma eleştirilere karşı bile karşıt savunma yapacak kimse yoktur zaten sözlükte. Gerçekten yazarlık vasfına sahip kişiler bunun prim amaçlı açılan bir başlık olduğunu bildiği için giblemez bile ama yeni gelen aptal liseliler başlığınızın altında size küfür ederek başlığın üst sıralara ilerlemesini sağlar.
    Bunun tam tersi bir şekilde bi şeyleri överek de trendde çıkabilirsiniz ama ben bu yolu kullanmıyorum diğer yolla sözlükteki yazarların acizliğini görerek bunu yüzlerine vurmak daha hoşuma gidiyor.

    Bu saçma trend sistemini getirenlerde suçu aramak daha doğru bu aptalca başlıkları görmemizin sebebi tamamen bu trend sistemidir. O yüzden bu başlıkları açanlara değil bu sistemi getirenlere küfür edin.
    ···
   tümünü göster