/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1051.
    +109 -1
    uykuya daldım uyandığımda telefonum çalıyordu arkadaşlarım arıyor gelin kahvaltıya amk saate baktım 15 olmuş lalezara baktım duştan yeni çıkmış saçlarını kuruluyordu günaydın dedi karnın açsa atıştıralım dedim akşama güzelce karda mangal yakalım dedim güldü içimin değişik bir şekle büründü gıdıklanma gibiydi bunun gülüşü yüzümü yıkadım üstümü değiştirdim odayı havalandırdık biraz ondan sonra aşşağı lobiye indik ercan hoca gördü beni işaret etti gel öğle yemeğine dercesine ama kabul etmedim dışarı çıktık temiz hava almaya ağaçlık bir alan vardı oraya gittik semaverde çay aldık içerken bizim ekip geldi şakalaşmalar yapıldı erkeklere kalkın amk uzun eşşek oynayalım karda dedim saykolar kalktı zıpla allah zıpla terden geberdim hemen odaya çıkıp sıcak suda duş aldım üstümü giyindim lalezar aradı aşşağı gel diye karnım felaket açıktı ama indim aşşağı koluma girdi yürüdük dün akşam ki. dayıdan mangalı nerde bulurum, diye sordum aldı geldi sağolsun gittim kasap reyonu vardı otelde kendin pişir ye hesabında bir yerdi et sucuk köfte aldım mangal kömürü çıra alıp mangal yerimize gittim lalezar ekmek almaya gitti ateşi yaktım güzelce. tele dizdim eti bizim arkadaşlar aradı işim var dedim ercan hocayı aradım yengeyi al gel diye baktım tepeden bi ses geliyor amk lalezar bunları alıp botla yukardan aşşağı kayarak geliyorlar çardağın üstündeki karı temizledik ayakta bir masa kurduk sigaralar yandı ercan hocayla geyik muhabbeti yapıyoruz mangal pişince yemeği ayakta yedik sigaralar içildi semaverde çay içmeye tepeye tırmandık mangalı teli aynı şekilde teslim ettim. adama da bi ekmek arası koydum , ercan hocayla semaverde çay nargile bide okey masası ayarladık millet bizi görünce şaşırdı lalezarla oynuyordum. lalezar taşmı çalıyorsa hep o bitiyordu , ercan hoca sinirlendi hesabı ödedi bizim saykoları. buldum kardan adama gittik, adamın kafaya tekme atacam diye biri pantolonu patlatmıştı o salağı yolladık elmir geldi karda futbol oynayalım dedi ben oynamam dedim sebebi ise benim için derindi geçlerbiriliği a2 takımından yozgata kiralanmıştım aylık 120 bin tl karşılığında orda ilk maçımda bacağım kırılmıştı eskiden beri ayağıma top gelse. bile dokunmam kenarda izledik lalezarla, üşüdüm dedi buz kesmiş bu dedim gittik . otelin içine amk oteldeki iranlılardan yer kalmamış kafeteryadan. ali abi geldi yanımıza nişanlısıyla oturduk sıcak kahve yemek yedinizmi diye sordu mangalı duyunca yarın biz yapalım sizide çağıralım dedi masada okey oynadık biraz sonra telefondan bakındım haberlere filan vakit geçirmek için bir aktivite şarttı. karda ateş yaktık millet bize bakıyordu otelden görecli geldi söndürün diye rica etti bizde söndürdük ateşi bota bindik kaymaya başladık en son lalezarı aldım teleferiğe çıktık.

    okuyan varsa rez alsın amk x6 motor devir sensörü bulamadım koca ankarada ne taktan parçaymış arayıp sormadığım parçacı kalmadı şuan test cihazında aracın içinde yazılım atıp hemde bunları yazıyorum rez alanlara teşekkür ederim
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Bmw zor bulunuyor hacı abi
      ···
    2. 2.
      +7
      At yalani gibeyim inanani.
      Yozgatsporu satsan 120 bin tl etmez amk sana nasl 120 veriyor aylik
      ···
    3. 3.
      +1
      ne güzel yazıyodun niye sallıyon amk yozgat takımı etmiyor 120 bin
      ···
    4. 4.
      0
      Otomotiv mühendisliği okudun parça mı değiştiriyon ezik :D yalanını gibeyim panpa keşke daha dürüst yazsan lise mezunuyum desen okumayacakmıydık? yine okurduk panpa yalan sana yakışmadı.
      ···
      1. 1.
        0
        amk salağı tamircilikmi yapıyoruz tuning diyorum gibik beygir yükseltiyoruz
        ···
      2. 2.
        +1
        mal devir sensörüyle tuningin ne alakası var. crankshaft position sensör o krank mili doğrulaması alıyo bu 1. geçende amarok dsg sinin yazılımını güncelliyodun meslek liseli adamların yaptığı işleri yapıyon Otomotiv müh. okudum diyon gittin chip tuning le mi uğraşıyon dengesiz bi kere delikanlı gibi ne taksun onu yaz bu 2. senin sanayi demişliğin kadar 88 de ivedikte şaşmazda takılmışlığım tork garajlarda swap centerlerde gezinmişliğim var yarım yamalak gibik zekanla bana bidaha artistlik yapma pis bozarım buda 3.

        düzgün türkçe kullan

        Tanrı Türkü korusun, yüceltsin.
        ···
      3. diğerleri 0
    5. diğerleri 2
   tümünü göster