1. 51.
    0
    “Fragmanhaber.com”
    Dizi ve televizyon sektörünün internetteki bilgi kaynaklarından biri olmayı hedefleyen http://fragmanhaber.com/ sektöre dair geniş bir bilgi portföyü oluşturma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
    Başlıca kategorileri Diziler, Fragmanlar, Dizi Haberleri, Ünlüler (Oyuncular, Yönetmenler, Yapımcılar..), Retyingler, Yapım firmaları gibi içeriklerden oluşan web sitesi takipçilerine her zaman gerçek ve tam bilgi vermeyi hedeflemektedir. Tv ve dizi dünyasına dair birçok bilgiyi içerisinde barındıran fragmanhaber.com tv reytinglerinden kanalların yayın akışlarına kadar bir çok güncel bilgiyi hergün takipçileri ile paylaşmaktadır.
    Diziler hakkında detaylı bilgiler içeren web sitesi ,dizi oyuncularından teknik ekibe kadar her türlü bilgiyi vermekle beraber, haftalık bölüm özeti, fragman ve bölüm fotoğrafları gibi içerikleri de dizi takipçilerine sunmaktadır.
    Ünlülere dair de bir çok alt kategorisi bulunan fragmanhaber.com oyuncular, şarkıcılar, yönetmenler, yapımcılar, görüntü yönetmenleri gibi tüm sektör çalışanlarına dair bilgiler sunmaktadır. Ünlülerin biyografilier, resimleri, bulundukları projeler gibi bilgileri ünlülerin hayranlarına ulaştırmaktadır.
    ···
   tümünü göster