/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +30 -3
    Ortaokul ve lisenin sonlarına kadar durumun ciddiyetinin pekte farkında değildim. Bir heyecan gibiydi bizim için. Bilinçsizdim yani.

    Daha sonra tabi duyulunlar öğrenilenler artıyor haliyle. Liseden üniversiteye geçişte hazırlandığım sürede Fem' e gitmiştim. Orada saygı duyduğum bir hoca "haram nazarın" hafızayı zayıflattığını Said Nursi k.s hazretlerinin risalelerinde bahsettiğini ve bunun gerçek olduğundan bahsetmişti biz öğrencilere.

    Normalde biraz dikkatimi çekse de pek iplemeyeceğim bu konuşma o sınav stresinin verdiği duygu seliyle, hedeflerime ulaşmaktaki isteğimle bende çok derin bir tesir bıraktı.

    Allah c.c. sizi inandırsın. O konuşmadan kısa bir süre sonra çok etkilenmemden ötürü ne ferre izledim, ne istimna yaptım. Yalnız şunu belirtmem gerekir ki bu bir anda olmadı çok zamandır zaten rahatsızdım o zaman ve hocanın "hafıza" demesiyle belki de korkuyla da karışık bir anda kestim.

    Ama benim imtahanım bitmemişti devam edecekti.
    ···
    1. 1.
      -1
      Ulan bu sofistike sofi burasi musljman bur ulke diyor kaniti

      http://www.imgim.com/screenshot_20161112-121120.png

      Beyefendi kizlarin acik giyinmesinden rahatsiz oluyormus mesajdan biraz atistik sonra bir mesaj yolladim burasi musliman bir ulke dedi bir daha cevap vermedi

      Edit: Caylak yemisim bana caylak atanin amk

      Istersen %100 u musluman olsun sayin comar (bidaha Izmire laf atma ebeni gibicem) burasi laik bir ulke seriyat istiyorsan arabistan'a gidebilirsin

      Senin nasil geri kafali oldugunu anlatmaya calisiyorum
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Sıkıntı ne? Evet burası büyük büyük çoğunluğu ile müslüman bir ülke. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun?
        ···
   tümünü göster