/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +22 -3
    Yaklaşık 8-9 ay süre (tam hatırlamıyorum) ne ferre ne istimna olmadı hayatımda. Çok fazla değişim hissetmiştim kendimde ve çok mutluydum bu durumdan. inanın çok güzel bir duygu bir bağımlılıktan kurtulmak.

    Lakin üniversiteyi izmir Dokuz Eylül kazanmıştım. Kendi halimde evden dershaneye dershaneden eve giden ben bir anda tabiri caizse haram, müstehcen bir diyara düşmüştüm. Çok zordu o başlangıç sürem. Bu arada izmir'i özellikle istemedim. istediğim bölümlerin illerini baştan aşağıya yazdığımda orası gelmişti.

    Etraf tabiri caizse kaynıyordu. Ben ise kendimi bir anda burada bulunca afallamış bir ceylan gibiydim. Çok zordu inanın bana. Şehvet hissim etrafta dolaşmak ve bilinçsizce süzmek yüzünden giderek ve giderek artmıştı.

    Dediğim gibi ferre izlemeyince sanki şehvetten de kurtulmuşum gibi gereksiz bir güvenle dikkat etmiyordum kendime. Çok dişimi sıktım çok zorlandım. Ve bir iki şurdan izleyim bir iki şurdan derken bir baktım ki tekrar ağına düşmüşüm bu musibetin.

    Ve ikinci kez bırakması da birincisi gibi hiç kolay olmadı panpalar inanın bana hiç kolay olmadı.
    ···
    1. 1.
      0
      Ulan bu sofistike sofi burasi musljman bur ulke diyor kaniti

      http://www.imgim.com/screenshot_20161112-121120.png

      Beyefendi kizlarin acik giyinmesinden rahatsiz oluyormus mesajdan biraz atistik sonra bir mesaj yolladim burasi musliman bir ulke dedi bir daha cevap vermedi
      ···
    2. 2.
      0
      Prim yapma kardeşim, izmir de var işin içinde net prim yapıyorsun
      ···
      1. 1.
        -1
        Yaşadıklarımı anlattım. izmir hakkında düşüncelerimi paylaştım. Affedersin burada prim nerede?
        ···
   tümünü göster