/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +26
    Şimdi önerilerim, tekrar bu illete başlamamdan bu zamana kadar gelen süre içinde yaşadıklarımdan yola çıkarak olacak. Başta bir girizgah yaptım. Şimdi detaylıca konuya girmek isterim.

    Panpalar samimi söylüyorum tekrar başlamamdan sonra belki üç sene boyunca giderek bir bataklığa saplanmış gibiydim.

    Olanlar sırasıyla şöyleydi: Bir tane şu fotoğrafı aç ne olacak ki? Bir tane izle lan ne zararı olacak çeker kapatırsın. Ayda bir iki sefer seyrek bir şekilde böyle hafiften sanki zararı yokmuş gibi! başladım. Zaten şeytanda böyle çocuğu şekerle kandırır gibi azar azar sürüklüyor.

    Daha sonra bu haftada bire inmeye başladı. Bu esnada neye denk gelirsem açıp işimi bitirip kapatıyordum. Sonrası işte sonrası aslında kötü bir pisliğin habercisi gibiydi. Önce farklı video çekimleri ilgimi çekmeye başladı. Ayrıntısına girmeye pek de gerek yok. Normal olmayan konulu, hikayeli. Ondan sonra gizli çekimler. Sonra üstte bir sürü sekme açıp farklı farklı videoları sırasıyla bekletmeler.

    Sanki 8-9 ay elini sürmeyen insan, bir bir buçuk sene içinde bir bataklığa sürükleniyordu. Ve ben bunu ciddi ciddi hala göremiyordum. Başta çok vicdan azabı gelen, 8-9 aydan sonra başlamak çok vicdan azabı yapmıştı, zamanla giderek küçük bir burukluğa bırakmaya başlamıştı.

    Resmen bir uçuruma sürükleniyordum ve tam farkında değildim.
    ···
   tümünü göster