/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +177 -32
    Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptıkları 5 şeye her zaman karşı çıkmışımdır.
    1. Oğlunu askere yollamaması ve bedelli asker yaptırması.
    2. Türkiye'ye Suriyeliler'i getirmesi.
    3. Eğitim sistemini gibmesi.
    4. Devlet Bahçeli "Fethullah Gülen'i asalım" derken Recep Tayyip Erdoğan Fethullah Gülen'i Türkiye'ye getirdi. Fethullah Gülen ise 10 senede paralel asker toplayıp Türkiye'yi 15 Temmuz'da gibmiştir.
    5. Atatürk'ün bize Armağan ettiği Andımızı kaldırması.

    Şimdi neden bunları saydığımı açıklayacağım.

    1. Her Türk Vatanı için canını vermek zorundadır. Bu Recep Tayyip Erdoğan'ın oğulları için de geçerlidir. Çünkü bu bizim genimizde var. Türkler birçok savaş kazanmıştır. Tıpkı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşını başlatarak Vatanımızı gavurların ellerinden kurtardığı gibi. Kurtuluş Savaşında 300.000'e yakın Askerler Şehit oldu. Eğer Vatanınızı korumazsanız, Mustafa Kemal Atatürk'e ve birçok lidere saygısızlık yapmış olursunuz. Atatürk bize bu vatanı emanet ederken bir sözü vardır... : "Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz." Ve bizde Atatürk'ün bu emanetini yükselteceğiz ve koruyacağız.

    2. Recep Tayyip Erdoğan Suriyelilere vatandaşlık verdi. Ve bende buna her zaman karşı çıkmışımdır. Çünkü Suriyeliler bu ülkede her zaman kral gibi yaşıyor. Geçen sene televizyonda 16 yaşında birisi çıkmıştı ve demişti ki "Denizde boğulmak Türkiye'de yaşamaktan daha iyidir." Ulan anasını gibtiğim, Türkiye'de krallar gibi yaşıyorsun. Faturaları evin sahibi ödüyor. KPSS sınavına girmesen de, 10 doğru 110 yanlış yapsan da sınavı kazanıyorsun. Türkiye'de beleşe Öğretmen-Doktor olabiliyorsun. istediğin Üniversiteye girebiliyorsun. Krallar gibi yaşıyorsun. Daha ne istiyorsun ?

    Şimdi de Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyenler gelip grupta Atatürk'e "o içiyor, o dinsiz, o yahudi" vs. diyorlar. En sinir olduğum şey de budur zaten. Ulan anasını gibtiğim, içer sana mı soracak ? içtiği için sana mı dokunuyor ?
    O dinsiz diyenlere de cevabım bu (Herkes Biliyor Zaten) Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 7 yaşındayken Annesi Kur'an-ı Kerim'i hatmetmiştir. 8 yaşında ise ezbere tamamıyla okuyabildi. Sizce yahudi veya dinsiz bir insan bunları yapabilir mi ?

    Neyse benden bu kadar iyi geceler Allah'a Emanet Olun =)

    Edit 1: Affet beni ATAM... Sana "Dinsiz" ve "Ataput" diyenlere hep sessiz kalmıştım. Utanıyorum... Bugün istiklal Marşını dinledim ve gözlerimden yaş geldi...
    ···
   tümünü göster