/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +10
    işte 45 günün başlangıcı olan sabah şöyle başladı.

    Allah c.c. sizi inandırsın böyle bir başlangıç olacağını tahmin etmiyordum.

    O birinci günün sabahı uyanmıştım. Ve yine iki-üç günde bir ferre izleyerek istimna yapıyordum o günün öncesinde. O sabahta şehvetle uyanmış yatağımda dört dönüyor, izlememek için zorlasam da kendimi bir kere kitlendiğimde o şehvete, krize girdiğimden dolayı ferre izleme ve istimna yapma dürtüsünü artık atamaz olmuştum.

    Elime telefonu alıp incisözlüğün ferre kısmına girdim. Gizli sekmeden açtım siteyi. Tek tek entrylere bakarak iniyordum aşağıya. içimde yine kendime karşı öfke, utanma, ayıplama hisleri var ama bir yandan da ferre arıyorum derken bir entrye denk geldim.

    Başlığın adını tam olarak hatırlamıyorum. Yazanı da tam olarak hatırlamıyorum. Şöyle bir şeydi: " ferre Bağımlılığından Kurtulmak için Bir Blog Sitesi"

    Ferre altincisini bilen bilir. Millet ifşa, link paylaşır. Böyle bir entryi kim o saatte paylaşmış neden paylaşmış bilmiyorum ama girdim içine. Kısaca bir açıklama yazısından sonra bir blog sitesi önerisi vermiş.

    Blog sitesine girdim. Bir kişi hazırlamış siteyi epey bir süre önce, güzelde paylaşımlar yapmış. Çok duygulu, içten. Kendinden örnekler vererek anlatmış. Hatta ilerleyen zamanlarda takipçileriyle facebook grubundan sahte hesaplar açarak birbirlerine yardımcı olmuşlar.

    Site öyle bir siteydi ki o anki hali ruhiyetimle beni derinden etkiledi. Ve içimdeki izleme dürtüsü, istimna yapma isteği kayboldu. Allah'a c.c. içimden yalvararak töbe ederek izlememeye temelli niyet ettim.

    Kalktım güzelce bir boy abdesti aldım. Epey bir aradan sonra cünup olmadığım için boy abdesti alıyordum bu durum bile motive etti beni.

    Hani demiştim ya yukarıdaki yazıda o an tüm istek, niyet, arzu, şevk ve iradenin topldıbının bir anda ortaya konması ile başlıyor diye. işte o gün böyle farklı, ilginç, film gibi bir başlangıçla bu toplamı ortaya Allah c.c. izniyle koydum.

    Dedim ya entryi kim yazdı, niye sabahın o saatinde o entryi ordaydı bilmiyorum. Hayatta tesadüf yoktur. Her şey Allah c.c izniyle. Allah c.c. bana yardım etti diye güzel zan yürütüyorum.

    Ve işin ilginci ne biliyor musunuz? O beni etkileyen blog sitesini bir daha bulamadım. :-O

    Gizli sekmede açtığımdan dolayı geçmişte yoktu tekrar baktığımda. Ve o anki hali ruhiyetle adına da çok dikkat etmedim. Ve bir daha bulamadım o blog sitesini.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster