/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +22 -3
    Evet arkadaşlar 2013ten sonraki inci sözlük jargonuna hakimim, o yüzden size ergenlerin beyinlerini gıdıklayan ve gülebilecekleri kriterde nasıl başlık açılır ve bu başlıkla nasıl trende girilir bunu öğreteceğim.

    1. Aşama: Ezik azınlığa hitabet



    Bu aşamada ortaya koyduğunuz içerik çok önemli. Bu fikrin geliştirilmesindeki aşamalarda içeriğinizi okuyacak genel kitleyi çok yakından tanıyor olmanız gerek. Hatta bizzat örneklerini kendiniz inceleyip, çok yaratıcı şeylerle gelebilirsiniz.

    Hitap ettiğiniz kitle, genelde asosyal, yaş ibresi en fazla 24'e vurabilen bir kitle. Cinsiyetleri Erkek. Çoğunlukla fakir ya da kendi yağında kavrulan ortalama ailelerin çocukları. Bunların beyinlerini gıdıklayan şeyler, istedikleri ama ulaşamadıkları toplumsal statülerde yatıyor.

    Mesela dış görünüme oldukça önem verirler ve hayali dünyalarında bunun karşı cinsle etkileşimde her şey olduğunu düşünürler.

    Sonra Para. Çok zengin olmayı bir sonuçtan öte bir yaşam tarzı olarak gördüklerinden statüyü böyle sağlayacaklarını düşünüyorlar. Örnek veriyorum apple ürünleriyle ilgili atarlı giderli başlık açıp 'israf' derseniz mülayimliğinizle bu sersefil insan fışkırtmalarının gönüllerinde taht kurabilirsiniz. Ya da çok zengin adamların resimlerini atıp 'tipe bak, gibtiği karıya bakgibisinden kompleks fikirlerle başlık açabilirsiniz.

    Son olarak hayatlarında hiçbir taka yaramayan bu ayaktakımı, değersizliğini başka yerlerde arayarak değerli yapar. Nedir mesela bu? Doğduğu yaşadığı ülke, ırk, iradesi dışında mensubu olduğu din. Bu konular hassas olduğundan başlık açarken dikkat etmeniz gerek. Ufak bir hatayla yanlış anlaşılmalara neden olabilirsiniz. Lakin türkçülük, türk faşizmi ile ilgili yapacağınız başlık yorumları ve açacağınız başlıklar bu embesillerin size sempati duymasını çok rahat sağlayacaktır.

    Değerler ve yargılar konusunda nefret suçu işlemeniz de size muhakkak bir artı sağlayacaktır. Örneğin homofobik başlıklar açmak ya da dolaylı yoldan bununla dalga geçmek için eşcinsel sitelerinden aldığınız resimleri başlık açıp türlü mizahi hareketlerde bulunabilirsiniz. Veya ben kürdüm çünkü hepinizden üstünüm gibi. Özellikle bu mini satirik başlıklarınızı gündüz vakti açacak olursanız, bir yığın anaokullu tarafından eksi yiyip, küfre boğulursunuz lakin sonunda komik olduğunuzu düşünüp sizi seveceklerdir. Türk kızının bekareti, aleyna tilki vs vs bu alan oldukça geniş yelpazeye sahip. Yeter ki nefret suçu işlerken takunu çıkarmayın.

    2. Aşama Başlık Kategorisi



    Bir konu var elinizde diyelim, içeriği oluşturacaksınız hangi kategori ya da kapitalist köpek serkan tabiriyle hangi altinci.

    inci sözlük için başlıkların 3 kategorisi vardır: 1)Beni dinleyin beyler 2)Saçmalamaca 3)Hikaye.

    beni dinleyin beyler tarzında ciddi bir şeyler yazıp milleti körükleyerek altınıza sıçmanızı sağlayacak komik durumları oluştururken yazdığınız yazıya dikkat edin zira @2 gelip sizi bir anda bozabilir. Bol bol yağ çekin, onlara önem verdiğinizi hissettirin. Mesela
    31i bırakma rehberiillüminati ve yeni dünya düzenitarzı başlıklarda kendinizce eğlenmek istiyorsanız bol bol detaya girin, detaylara boğun huur çocuklarını ki kafaları karışsın, anlamayanca aptal aptal şeyler yazsınlar. sonra lafı siz sokun gerisini sözlüğe bırakın giberler ağzını yüzünü zaten.

    saçmalamaca geniş yelpazesiyle göz dolduran bir kategori. Bu kategoride 1.aşamadaki kriterlere uygun hareket edip, bir iki sözlük popisini örnek almanız yeterli.

    Hikayede de olabildiğince televizyon kafasında düşünün, merak edici, cezbedici konularda partlı yazarken reklama girecek gibi yazın en heyacanlı yerinde kesin, beklesin binler. Bekledikçe başlık uplanacaktır.

    3.Aşama: Başlığa konulacak caps



    işin en büyük kısmını burası oluşturuyor. Ne kadar güzel içerik oluşturursanız oluşturun bu zütü gibilmiş ağzı süt kokan godoşların hayatları oraya buraya tıklamakla geçtiği için dikkatlerini çekmeniz gerek. Mesela sözlük başlığı açarken sürekli aynı capsi kullanıp reyiz olmaya çalışan yannanımın antenleri aynı görseli sürekli sözlükte yazan işsiz ergenlerin beynine kazıyor, böylece daha önce o pekekentin başlığına daha önce tıklamış biri gidip tekrar tıklıyor.

    Mesela yakın geçmişte trend olmuş başlıkların görsellerini araklayın bu konuda oldukça yardımcı olacaktır.

    ciksi kadın resmi koyayım derseniz, güzel mantık derim lakin başlığa giren sümüklü bin duvar gibi yazıyı görünce resme bakıp kaçar. O yüzden mesela hikaye, beni dinleyin beyler gibi kategorilere giren başlıklara başlıkla alakalı resim koymayın.

    4.Aşama: Başlık açıldıktan sonra



    Burada eskilerin o güzel alışkanlığını hatırlamakta fayda var. Mesela inci sözlük 09-11 döneminde hiçbir başlık sahibi açtığı başlığa gidip tekrardan cevap niteliğinde yazarlara bulaşmazdı. Olayın raconuna ters bir kere bir de o an için oluşturduğunuz imaj/görüntüyü bozar. Mesela illüminatiden bahsedip başlığa cevap yazıp terslemiş adama
    heee yarrram .s.s.syazmanız o başlığa sonradan uğrayan yazarları kaçıracaktır. Bu yüzden başlığı açtıktan en az bir 40 dakika başlıktan uzak durun.

    10. Aşama: Trend



    Aptal huur çocukları arasında aptalca davranmanız sizi aptal insanların gözünde daha da düşürür. Bu yüzden trende çıkan başlığı editlemeyin. Hatta başlığı açmaya çalışırken önce içeriği kontrol edin, sonra başlığı açın. Bir başlığı editlemek, sözlük gibikleri tarafından kötü şekilde yorumlanır. Bırakın olduğu gibi kalsın.
    HEEE TREND OLDUM iŞTE BURADAN AHMETE SELAM HEHEHHEHEHEyazmayın.

    Eeed bu kadar. He şunu da ekleyeyim de aklınızı başınıza devşirin sonradan
    reyiz'' oldum diye ortalıkta gezmeyin. Sözlük yönetimi böyle reyizim diye dolaştığınızda özellikle nesliniz düşükse ufak bir hatanızda önce sizi çaylak manyağı yapar sonra silik atar. Fazla zorlamayın. Taş çatlasın 1-2 sene güzel vakit geçirirsiniz, sonra kendi işinize hayatınıza bakın amın oğulları sizi.
    ···
   tümünü göster