/i/Tespit

  1. 1.
    +6 -1
    Ben lise 3 e giden asosyal çalışkan bi pnpanızım. Çevremde gördüğüm kız tiplerini sizinle paylaşmak istedim.

    Tür 1 Serseri Kız: Daha çok ayanlar olarak da geçen bu kız türü minimum 3 kişilik gruplar halinde dolanırlar. Kezbanlardan ayrılan belli özellikleri vardır. Sadece kendilerinden büyük erkeklerle takılırlar. Ellerinde her zaman bir dal bulunur. Makyaj yapmadan okula gelirlerse bu onlar için ölümden beterdir. Bu nedenle yanlarında makyaj seti taşırlar. Hatta çoğu zaman makyaj malzemelerine yer açmak için okul kitaplarını çıkartırlar.

    Takıldıkları erkekler onlardan en az 2 yaş büyük sınıfta kalmış ve ya okumayan sokak serserileridir. Doğru tabiri ile kekodurlar. Saçlarını yandan 0 a vurdururlar ve üst taraftaki saçlarını ömürleri boyu kesmezler.

    Günde minimum 2 paket sigara kullanan bu türüün elinde eskiden s3mini olurken şimdilerde samsungun yeni ve gelişmiş modelleri yer almaktadır. Her zaman dar pantolon giyerler ve eğer zütleri dışarı çıkıcak kadar dar değilse pantolon onu giymezler.

    Gelecekteki işleri ise ya bir mağzada kasiyerliktir ya da yarım zamanlı bir iştir. Hiçbiri liseyi bitiremez ve ya bitirse bile üniversite kazanamaz. Oraya buraya vurdura vurdura anca kariyer yaparlar.

    Tür 2 Kezban kız: Bu türün en büyük özelliği olarak öne çıkan öğeler egoları ve dinmek bilmeyen havalarıdır. Çirkin olan türleri daha çalışkan olurlar ve egoları da o derecede yüksektir. Her fotoğrafta yüzleri kapalıdır. Daha güzel olanları çıkılabilecek seviyededir. Ancak bu asla tavsiye edilmez.

    Bu türün farklı alt türleri de vardır;

    a) Çirkin kezban: Elinde minimum samsung bir telefon barındıran bu tür sigara kullanır ve erkekçe hareketler gösterebilir zaman zaman. Egoları ise nedeni anlaşılmayacak seviyede yüksektir. Dar pantolon yine bu kız türünde de görülür. Buna ek olarak üzerlerinde extra hırka ve benzeri eşyalar yer alır. Çalışkan olan türleri ise egoları en yüksek olanlarıdır. Eğer size yavşıyorsa geçmiş olsun. Çünkü ondan kurtuluş yoktur.

    b) Normal kezban: Yine aynı kezbani özellikleri görülürken egoları daha düşük olmakla birlikte durup dururken trip atma özellikleri ile ön plana çıkarlar. Ve yine klagib kezban itemi olan samsung marka telefon ve dar pantolon vazgeçilmez itemleridir. Çok fazla bahsedecek bir şey yok, klagib türk kezbanı. Eğer onların yüzüne karşı gerçeklerden bahsederseniz ölüm cezası ile çarptırılırsınız.

    c) Güzel kezban: Bu tip güzel kızlar arasında bol bol bulunan araya tane tane yerleştirilmiş ve bir avcı usülü çok iyi gizlenmişlerdir. Daha çok avları zengin erkekler olup ceplerinde minimum 20000TL lik bir samsung ya da ıphone telefon barındırırlar ve günde en az 15 snap, 20 instagram fotoğrafı atarlar. En az 10.000 takipçileri vardır ve günlük olarak wp den yavşayan erkekler sayesinde egoları çok yüksektir. Sosyal medyada ünlü olanları da vardır. Eğer bu kızlardan biri ile birlikteyseniz her gün bir cafeye gitmek zorunda ve günlük en az 50Tl harcamak zorundasınızdır. Çünkü sıktığı parfüm 450Tl dir ve onunla takılabilmek için en az bu miktarda harcama yapmalısınızdır.

    d) Kezbanımsı: Yersiz egolu sözleri ve kendi kendine ara sıra triplere girebilen bu tipler çok tehlikeli olduğu için yaklaşılmamalıdır. Anakin skywalker gibi onların da geleceği tahmin edilemez. Orta güzelliktedirler. %50 şans verilir. Kumar gibidir.

    Tip 3 Normal Kız: Daha çok çalışkan türleri ile öne çıkarlar. Klagib bir liseli erkeğin ergenlik döneminde aşık olucakları kızlar bu tür içlerinden çıkar. Genelde 3-5 kişilik genel bir arkadaş grubu dışında sınıfın geri kalanı ile de muhabbetleri iyidir. Durmadan 3 saat boyunca dedikodu yapma kabiliyetleri vardır. Ara sıra derse katılırlar, güzel olan türleri derslerle daha ilgisizken çirkin olan türleri daha çalışkandır. Genelde müzik dinlemeyi severler ve klagib ergen tavırlarını takınırlar. "Hayat çok anlamsız, biz niye yaşıyoruz" genel duygu yapılarını oluşturur. işten anlayan erkeğin rahatlıkla elde ediceği kızlardır. Sosyalleşmeye açıktırlar ve hemen hemen herkesi tanırlar. Okulun %70 i ile bağlantıları vardır. Dar pantolon yine bu türdede görülmekle birlikte genel olarak telefonları samsung ve ıphone dur. Facebook kullananları azdır ve genelde wp de takılırlar.

    Tip 4 Güzel Kız: Nadir bulunan bu türün tüm üyeleri neredeyse çıktığı olduğundan genelde platonik aşk beslenir. Bu tiplerin egoları azdır ve kültürlüdürler. Çalışkan olanları daha tatlı olmakla birlikte tembel olanları daha cana yakındır. istediklerini genelde almayı becerirler ve çoğu asosyal erkeğin hayalidir. Sosyal medyada ünlü olan tipleri vardır. Eğer sizin sınıfınızdaysa şanslısınızdır. Gelecekte minimum 5000Tl sekreterlik işleri garantilidir. Genelde büyük şirketlerde çalışacak insan grubunu oluştururlar. Vurduranları daha çok erkek ile çıkıp ayrılır ve ilişkileri en fazla 2 ay sürer. Sigara kullanır çoğu. Nedensizce uzun boylu olurlar. Bunları ne ile besliyorlar arkadaş pehlivan gibiler maşallah. Elinizi terletecek türden kızlardır. Çıktıkları erkekler okulun popisi olması şarttır. Yakışıklı ve kaslıdırlar.

    Tip 5 Çirkin çalışkan kız: Bu tip kızlar okulda 2-3 kişilik gruplar halinde takılırlar. Her ödevi fazladan fazladan yaparlar. Galiba tek yaşama amaçları ödev yapmaktır. Sosyal medyayı normal derecede kullanırlar ve onlara açılacak erkeklere açlardır. Ancak hiçbir erkek onlara açılmaz. Yani hık deseniz elde ediceğiniz türden kızlardır. Egoları orta derecedir. Daha çok temiz takılırlar yani sigara kullanmazlar. Üzerlerinde yün bir hırka şarttır. Sınıfın şaklaban erkeği ile iletişim kurarlar daha çok. Sınıfta ödev kaynağını bu kızlar oluşturur ve verdikleri ödev yaklaşık 100 kişiye ulaşabilir.

    Tip 6 Güzel asosyal kız: Bu tür safkan ırktır. Güzeldirler ve güzel kız dış görünüşlerini gösterirler. Egodan tamamen ayrışmışlardır. Daha çok tek takılıp kitap okurlar, müzik dinlerler ve ona sadece seçilmiş erkekler aşık olabilir. O kıza aşık olmak büyük bir lükstür ve sadece özel kişilere olur. En büyük özellikleri saflık olmakla birlikte genelde sosyal çirkin sınıf arkadaşları ile takılırlar. Sosyal etkinliklerden uzaktırlar ve daha çok koleksiyon, kitap yazma, blok ve benzeri şeylerle uğraşırlar. Bunlardan biriyle çıkmak büyük bir lükstür. Ancak genelde yalnızlığa alışık oldukları için reddetme olasılıkları %70 dir. Yeterince yakışıklı iseniz onu kendinize aşık edebilirsiniz. Kültür seviyeleri çok yüksektir ve içlerinde dışarı vurulmayı bekleye enerjiyle doludur.

    Tip 7 Şişko sosyal kız: Bu tür kızlar okulda seçmece yerleştirilmiş olup neredeyse herkes ile konuşma istekleri vardır. Erkek ayırt etmeksizin yavşar ve genelde karşılıksız kalır. Gelecekte hırs yapıp zayıflama ihtimalleri vardır. Okulun bilgi kaynağı merkezini oluştururlar. Her türlü dedikoduyu yapabilirler. Eğer sizin peşinize düştüyse arkanıza bakmadan kaçın.

    Tip 8 Orosbu kız: Bu kız türü orta güzelliğe sahip olup kezban ve normal kız özelliklerinin karışımını taşırlar. Adları çıkmıştır ve takıldıkları erkeklerin çoğu ile yatmışlardır. Çok özelliği yoktur.

    Tip 9 Asosyal tembel kız: Bu tür serpmeçe usülü sınıflarda bulunur ve diğer kız gruplarından normal ve kezban kızlar ile takılırlar. Çok güzel değildirler ve genelde hiçbir şey yapmazlar. internet ile araları iyidir. Mr.Robot izleyenleri vardır ve bazı türleri facebook hack leyecek kadar ilerlemiştir. Sessiz takılırlar. Erkeksi özellikler göstermeleri normaldir.

    Tip 10 "O": Asla hiçbir sınıfın içine tam oturtamadığınız ve hep içten içe sevdiğiniz kızdır. Genelde sizin yapmayacağınız şeyleri yapmanıza sebep olabilirler ve asla unutamayacağınız türden kızlardır. Mecburi olarak ona karşı ilgi beslersiniz. Çoğu kişi aşık olduğunu bile kabullenmekte güçlük çekebilir. Güzel olurlar genel olarak ve güzel kız özelliklerinden de taşırlar. Geçmiş olsun kurtuluş yoktur. Eğer hala karşınıza çıkmadıysa şanslısınızdır. Her erkeğin aradığı kızdır ve düşünce yapısını yerinden sarstırabilir. Platonik olarak aşk beslenir ve cesur olan erkek türleri onla iletişim kurabilir sadece. Aslında herkes için farklı bir tanımı vardır . Tanımsızdır.
    ···
   tümünü göster