/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 201.
    +1
    @altintak kardeşim, bir şuku da benden sana hediye olsun :D

    @silik mal adam Sana bir müjdem var! Noktalama işaretleri ve boşluk tuşu diye bir şey icat edildi! Ne mutlu sana ve senin gibilere ki yazılarınız okunur bir vaziyet alacak!

    Gözlerimin dayanabildiği kadarıyla cevaplayayım,
    1. Linux kullanman senin çok uzman bir bilgisayar korsanı olduğunu göstermez. Bir çok Linux dağıtımı kullandım ve iş kullanıcıda bitiyor, orada sadece ufak tefek araçlar var.
    2. Birisi gelip benim veritabanımdan, benim sunucularımdan el yordamıyla bilgi çalıyor(!)? Dur dersin tabiki amk nasıl demezsin? Oranın güvenlik görevlisi, güvenlik kamerası yok mu? Hadi onu geçtim, devlet veritabanını kurduğu binanın kapısının önüne ana bilgisayarı koyup, buyrun gençler bir tur bakmak istemez misiniz mi diyor? Çok film izlemeyin dostum, adamın zütünden kan alırlar, kan!
    3. O kadar host'a sahibim demişsin. E, ne işine yarıyor? Bahse varım çoğunluğu hostinger, 000webhost tarzı beleş hosting sitelerine aittir. Haydi değil diyelim, çoğu firmadan sunucu kiralayabilmek için kredi kartı bilgilerini vermen, dolayısıyla kimliğini bildirmen gerekiyor. Yani o sunucuları kullanarak bir şey yap bakayım ne oluyor gülüm *
    Ha dersin ki evime kurdum bilgisayarı, hakır hakır yardırıyorum baba, saygım sonsuz. Fakat dikkatli ol, gündemi takip et, VPN'in yasaklanması söz konusu olabilir. O zaman kapına gelip dübürüne tıkarlar işte :D
    4. Bilmemkaç satır yazıda sadece 2 adet soru işareti ve 1 adet virgül kullandığın için seni tebrik ediyor, yazının Fransızcalı kısmında anlam bozukluğun ve kelime ekgibliğin olduğunu bildirmek istiyorum.

    Sana bir de tavsiye: Bilumum hack sitelerinde çok takılma. Çoğu internetten kopyala-yapıştır yaparak vb.net'te hesap makinası yapmaktan öteye gidemeyen şahıslarla dolu.

    Saygılar.
    ···
   tümünü göster