/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9 -1
    Nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum. Okunmuş okunmamış pek umrumda değil 2,3 kişi okusun yeter. Şuku trend manyağı değilim.

    Şuanda üniversitede tekrar sınava hazırlanan bir panpanızım.

    Gençler 3 ayda yaşadığım olaylar benim resmen 5 yıllık çocukluk dönemimi yok etti. Artık anlatmaya bir yerden başlamak lazım...

    Daha 11 yaşında 4.sınıfı bitirmiş bir çocuktum. Yıl 2006 falan babam işler kötü olduğundan dükkanı kapatma kararı almış; hani kriz 2002 de yaşandı diyorlar ya, koca bir YALAN babam o yıllarda paranın dibine vururken 2006 da yaşadığımız sıkıntılar yüzünden dükkanı kapatıp kapıcılığa başlamayı planladı. Bizim de akrabamızın bitmiş bir binasında babam da çalışmaya başlayalım falan dedi.

    Bizde o kararla mecburen haziran sonu o yeni binaya taşındık. Her şey iyi güzel gidiyor. Daha bina yeni diye 2-3 aile dışında kimseler yok. Aradan birkaç hafta geçti, binaya taşınmaya başladılar. ilk önce bir xxxxx taşındı. 2 kız çocuğu vardı, biri benimle yaşıttı diğeri de lise öğrencisi falandı.Ben de binadakilerle tanışmaya başladım ekmek almaya falan hep ben giderdim. Öyle bir samimiyet oluştu, binadakiler iyi insanlardı.

    Bizim binanın karşısında da bir park vardı. Hiç arkadaşım olmadığından çıkıp orada otururdum. Bir gün sıkıntıdan öylece otururken birden balkondan o bahsettim kız dışarı bakmaya falan başladı,ben pek takmadım. Gittim su içtim, geri çıkarken dışarıya, onunla karşılaştım o inerken pek bir şey söylemedim. Gittim dışarı oturdum ve o da gelip yanıma oturdu.

    Devamı seri bir şekilde gelecek rez alın.
    ···
   tümünü göster