/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    Ben 23 yaşında 1.82 boyunda 87 kilo orta yakışıklılıkta işsiz bi panpanızım. Daha önce birkaç işe girmeye çalıştım ancak liseden sonra çalışmaya alışamadım ve şuan üni sınavlarına hazırlanıyorum. Olay 2 sene önce başıma geldi.

    Boş saatlerimi pnpalarımla takılarak ya da incide geçiririm. Bizim x var benden 1 yaş büyük üni okuyan. Liseden arkadaşız. O ve yanımda 3-4 arkadaş daha var işte. Yolda yürüyoruz önümüzde de 2 tane afet yürüyor. Mini etekli topuklu giymişler rüzgar vurdukça biz kendimizden geçiyoruz. X biraz delidir, her türlü saykoluğu yapar. Bir anda parladı ve

    X: Bu kızları size ayarlıyım mı gençler?
    Ben: O nasıl olucakmış?
    X: Sen o işi bana bırak, 100 TL ver ayarlıyım
    Ben: Dalga nı başka yerde çek daha gidip o kızların yanında konuşamazsın bile
    X: 100 TL sine bahse var mısın?
    Ben: Varım ulan git konuş

    Tabi biz biliyoruz bu kızdan filan anlamaz dedik yandanda sırıtıyo tayfa. Neyse arkadan takip ediyoruz X geçti kızların yanına merhaba dedi ve bir şeyler geveledi. 1-2 dk öyle konuştular sonra bu ne yaptıysa telefon numaralarını aldı ikisininde. Hepimiz şaşkınız felan bu 100 lirasını istiyor. Al dedim paranı ama kızlardan birinin numarasını bana ver. Verdi bi tanesini adı y imiş. Neyse ben buna akşam wp den yazdım selam dedim filan o çocuğun arkadaşıydım dedim biraz muhabbet açıldı ordan. Yavşak meğer kızları zaten önceden tanıyormuş kızlarla parayı bölüşmüş. Neyse güldük geçtik filan kız beni kafeye davet etti. ilk önce bu kadar erken davranması ve daha beni tanımadan böyle bir istekte bulunması şaşırttı ama tahmin ettiğim üzere o arkadaş zaten baştan kızla beni tanıştırmaya niyetliymiş çünkü kız resmen yazmamı bekliyordu. Sonraki gün gittik kafeye tanıştık kaynaştık filan bu benim elimi tuttu orda. Benim elime de liseden beri kız eli değmemiş hafif bi sarsıldım. Aradan 2 gün geçti ve onu bu sefer ben davet ettim takılmak için. Direk kabul etti ve dışşarı çıktık ama bu sefer sadece ikimiz vardık. Kız neredeyse çıplaktı mini eteğinin altından donu rahatlıkla belli oluyordu göbeği açıktı ve alttan sütyeni belli oluyordu. Beni ara sokağa doğru çekti kimse geçmiyordu bir şey sorucağını söyledi. Ben de tabi aklıma kötü kötü şeyler getiriyordum etraf baya tenhaydı o sokakta.

    Kız: Sence ben güzel miyim?
    Ben: Evet, hem de çok
    Kız: Hımm.. O zaman benimle çıkarsın yani
    Ben: Yani, neden olmasın
    Kız: o zaman zebanilerin bol olsun

    Kız bir anda zebaniye dönüşerek beni zindana zütürdü ve bana günce 3 kez hıyar sokma tekniği ile işkence etti. Şuan zebani diyarından yazıyorum arkadaşlarınızın tanıştırdığı kızlarla sevgili olmayın.
    ···
   tümünü göster