/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    +1
    bakın bu adamın kim olduğunu size söylim son entrylerine baktım bildiğin incici bu. yemişinci nesil. Bi kere sen hacker olsan bu şekilde takılmazdın incide. Kendini ele vermemek için.
    Sen sadece anonymouse hayranı, whoamı mr. robot izleyip gaza gelmiş bi veletsin. Adamın nicki hunharca52 izmir karşıyaka demişsin. Bırak hackerlığı az mantık olsa, nickinden şehrini tahmin etmeye çalışırdın.

    Şu şifreleme işine gelirsek, senin gibi bi veletin anlayacağı mantıktan konuşim, telefonuna 1000 haneli bir şifre koyduğunu düşün. Hatta şifre değil 1000 tane 1 koy mesela. Her iş yapacağın zaman bunu girmek işkenceye dönecektir. Bunun bide her gün değişen yeni şifreyi alma sorunu var. Yani anonymouseın işi gücü yok, gününün yarısını şifre değiştirmekle geçirecek.

    Anonymousea gelirsek, bildiğim kadarıyla anonymouse ddosta ayt hackte ünlü topluluklardır. E ddosun da devri geçti. Anonyomuse hayranları gib gibi kalmadı mı ortada. Hem ayt nin hacklediği sizin(gerçi senin için değil ama) siteniz değil ise, linki neden anonofficial? Madem anon çok iyi hackleyip kapatsaydı siteyi?

    Bi daha da etkisinde kalacağın diziler filmler izleme, şimdi sütünü iç ve yat velet.
    ···
    1. 1.
      0
      Haklısın panpa ilgi çekmeye çalışan biri işte
      ···
   tümünü göster