/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +107 -13
    Gülnaz diye bir komşu teyze var bide gülru adında bir kızı. Geçenlerde kadın geldi annemle sohbet muhabbet. Çaktırmadan mutfağa geçip biraz kek börek zıkkımlanıyım dedim gördü karı,

    B: Ben
    T: Gülnaz teyze

    T: Oo penulis yavrum sende mi evdeydin?
    B: Evet gülnaz teyze, bilgisayarla uğraşıyordum farketmemişim geldiğinizi kusura bakmayın.
    T: Ne oldu ki bilgisayara?
    B: Ufak bir sorun ya pek önemli değil hallettim zaten.
    T: Yavrum bizim gülrununda bilgisayarı bozuldu, ders çalışamıyo kız, onada bir el atsan?
    B: Müsait olduğunuzda haber verin gelir bakarım.
    T: Şimdi bakıversen? Sabahtan beri bilgisayarımda bilgisayarım diye yırtınıyo ders mi çalışcakmış ödev mi yapıcakmış ne...
    B: Peki olur gidelim o zaman.

    Kalktık bir kat üstteki evlerine gittik kadın anahtarla açtı kapıyı "bilgisayar koridorun sonundaki odada" diyip annemin verdiği daha bir gram yiyemediğim keklerle böreklerle dolu tabağı mutfağa bırakmaya gitti. Bende odanın kapısını açtım açmaz olaydım amk. Bir baktım bizim gülru yatakta am züt açık elindede yaklaşık 40 cm lik bir bahçe hortumuyla masturbasyon yapıyo ama nasıl zevke geliyo oruspu görseniz kapıyı kitler haşmetliği çıkarırsınız. Bacaklarıyla kendini yukarı aşağı itiyo eliyle hortumu sokup sokup çıkarıyo (o hortumun yerinde olmak vardı) tuhaf tuhaf sesler terler döller kuduruyo bildiğiniz amk. O züt deliği o amın dudaklarının açılıp kapanışı kız kendini öyle bi hallediyoki erkek gibse bu kadar olmaz. Nasıl zevke geldiyse odaya girdiğimi bile farketmedi. Benimki şahlanmış, avuçlarım terli, içimdede patlamaya yer arayan bir kahkahayla çıktım odadan. Baktım gülnaz teyze bağırdı mutfaktan "gülruu! Kızım penulis abin bilgisayara bakmaya geldi ilgilen biraz" senin kız uçuşlarda duyamaz dicektimde neyse dedim bidaha odaya girdim iki öksürük patlattım kız gözlerini açtı neye uğradığını şaşırdı yorgan yastık hemen örtünmeye çalıştı, ciddi olmaya çalışarak "işin bitince haber verde bilgisayara bakıyım" diyip çıktım odadan. 15 dk kapıda bekletti oruspu içeri alacağı yoktu sonunda annesi geldi niye bekliyosun oğlum girsene içeri dedi kapıyı açtı baktım kız giyinmiş içerde napıcam diyip fıldır fıldır dönüyo annesini görünce dahada panikledi elleri titriyodu, bense hala gülmemek için kendimi zor tutuyodum amk. Neyse girdim içeri bilgisayara baktım benlik bir şey yoktu garantiye gönderin diyip gittim. Kız hala yüzüme bakamıyo ulan biraz üzüldüm ama yinede bu hatırladıkça gülmeme engel değil ahahahaha. Allah affetsin hiç aklımdan çıkmıyo amk.

    • Bilgisayarda benlik bir şey yoktuda kıza bir el atsaydım lan keşke ince gelmiştir o hortum bide benimkini tatsaydı amk.

    • Hala çoğu gece onu düşünerek boşalıyorum.

    Özet: Kızlarda bizim gibi evde tek kalınca çok güzel fantaziler kuruyormuş amk. Bizden daha çok zevke geldikleride kesin.

    BÜYÜK EDiT: Gülru kardeşimizin fantazisi ve sizin destekleriniz sayesinde başlık trende girdi beyler. dıbına kurban olduğumun yaşattıklarını seviyim. Elinize emeğinize sağlık. Bir sonraki entryde gülruya bu başlığı gösterdiğimi anlatırsam hiç şaşırmayın.
    Edit1: uplayın sözlükteki harun abilerde görsün panpalar
    Edit2: cugu veren huur harunlar hunharca gibiliceksiniz, kendi kendinizi şey ederek nereye kadar gitceksiniz amk kendi ayağınızla bize geliceksiniz.
    Edit3: sağolun beyler şukulayan elleriniz am görsün
    ···
   tümünü göster