/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +68 -18
    Geçen üniv.nin labaratuvarındayız hoca tutturdu zencininkinden1cmkısa dersi sen anlat sen bu konuya tezinde de çalıştın zaten ,arkadaşlarını sen bilgilendir bakalım ne öğrenmişsin dedi.
    Ben de 1 gece önce Junioru havalandırmışım ,traş etmişim tabi sürekli aşağıda her adım attığımda sürtünmeden kaynaklı batmalar meydana geliyo aq. Hareket edemiyom nasıl kaşınıyo. Sanırsın alerji oldu alt takımlar aq.
    Her kestiğimde aynı şeyi yaşıyom bu günde o güne gelmezmi...
    Makinenin başına gittim. Gidene kadar zaten aşağıyı kaşıntı bastı. Adımlarımı Victoria Secret mankenleri gibi atmaya başladım. Her attığım bacağım diğerinin önüne önce 45 derecelik açı yapıyo sonra yavaşça Michael Jackson gibi ufaktan çükü kavrıyom "Eüüüch" diye ince bi zerzenişle 2 adım daha atıp moonwalk a geçiyom.
    Neyse makinanın başına vardım aşağısı tifo oldu aq. Bide kaşımadığım her saniye beyin uyarı veriyo. Aşağıdan sesler geliyo. "Unuttun Beniii Zalliiim" çalıyo donun içinde eski bi radyo kanalından.
    Belki 15 dakika kızlara bakarak garip haya ve bacak sürtünmesiyle alt takımları kaşıma işlemi sonunda anlatımımı bitirdim. Aynı şekilde yerime döndükten sonra oturur oturmaz ilk hareketim elimi tombala sepetine atmak oldu. Garç gurç garç gurç diye 3-4 dakikalık kaşıma sonunda elime gelen Ölü gibi sallanan bi beden parçası içimi burkmuştu. Kıpkırmızı ve başı öne doğru gitmiş belkide son nefeslerini veriyordu.
    O ince karanlık ışık hüzmesinin geçtiği aralıktan yüzüme baktı ve "beni beni Bihteriniii ıııııghhh" dedi . Yavaşça son nefesini hayalarıma doğru bıraktı.
    Gözümden ince bi yaş süzülmüştü. Eve giderken yolun yarısında bi ağaç dibine gömdüm. Sonra Game of Thrones tan telefon geldi. Adamın biri khaleesinin mi Tryron 'ın mı ne yanina akıl alabileceği bi casus aranıyomuş. Çok anlamadım ama baya ısrar ettiler. Elemelerde doktor kontrolü filan bişeylerden bahsettiler de anlamadım. Bu da böyle garip bi anımdır.
    ···
   tümünü göster