/i/Sinema

Sinema hayatı eşsiz kılar.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +1
    Dün gittim filme.. Bahsettiklerinizin tamamı gerçek.

    Filme girerken ertesi gün tecili bozdurup askere gitme isteiği uyandıracak mı diye düşündük. Ama sanmıyordum. Kısacası Dağ 1 asker filmi çatışma yani. Dağ 2 de ne fark olacaktı ki? Sadece azcık meme bacak karı kız koymuşlar ki baymasın diye. Fakat

    ---Spoiler Var ister Oku ister Okuma---

    1-ilk olarak, ilk girişi iyi bir sahne ile başlattılar temizledikten sonra neden araç varken yürüyerek gittiler? 2. Çatışmada aynı şekildeydi ve bunda araçlarla gittiler.
    2- ilk gazeteciyi kurtarırken gazeteci: neden arkadaşlarımı da kurtarmadınız? onlar türk değil diye değil mi diye kızarken.. Komutan türk olmayan kişiler için ekibimi tehlikeye atamam diyerek. Görevci bir komutan olduğunu belli etti. Fakat, sonrasında tam dağların orta düzlüğünde esir kız elleri bağlı hareket edebiliyor ama gözlerini eliyle açmıyor? Saçma geldi!
    3- Ara sahneler çok fazlaydı evet ama olmaması tamamen sıkıcı bir hal alıp 10dk da bitirirlerdi filmi ara sahne ile bu 2 saate çıkmış oldu.
    4- Komutanın kızının cenaze sahnesinde ilk başta eminim herkes fotoğrafı o gazeteci sanıp gözlükten sonra inanmamışlardır. Komutanın anlatması ile kızı olduğu belli olmuştur.
    5- Ekipçe üst komutanlara hava şartları kötü diyerek bir ağız olup emir itaat etmeyerek görevi hiçe saymış bir komutan olmuştur.
    6- Köye geldiklerinde 25 yaşlı 50 çocuk mu ne var diye topal oğlan diyordu, gelen helikoptere çocuklar bindi eyvallah, koskoca helikopter geliyor bir tane daha gelip o yaşlıları da alıp zütürebilirlerdi mahsene tıkana kadar.
    7- Gelen helikopter emirsiz ve izinsiz kalkması imkansızdır. O telsizle hava şartı kötü dedikleri komutanına bilgisi dahilinde olması zorunluydu.

    Kısacası abartmayın 10/10 bir film değil konu sahibine katılıyorum. Bir film yorumcusu olarak yorumlarımı söyledim. Filmin en fazla puanı 10/5-6 O da türk askeri türk filmi terörist öldürme ondan. Birde filmde ki bütün silahlar türk yapımıdır. Silah tanıtım filmi oldu. Ticareti kolaylaştıracak bir hamle

    Küfürlere gelecek olursak, küfürsüz bir film yok küfür bir yaşam biçimi oldu. Bence küfürler iyi yüz güldürdü.
    ···
    1. 1.
      +1
      Sonunda düzgün mantıklı bir insan...
      ···
   tümünü göster