/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    0
    Beyler dun gece sabahladiktan sonra sabaha dogru uyudum. Buraya kadar her sey normaldi. Ruyamda bi kiz gordum beyler bildigin ruyamda agib oldum. Ruyadayken bi cok gereksiz sey yaptim gezdim falan ruyanin sonun dpgru eski mahallemde bi yerde bi koltuga oturdum. Bi baktim onun yaniymis bana dondu: nabiyosunuz dedi.
    Ben de deigib hissettim beyler her sey cok gercekti. O an aklimdan ulan sarkiyom falan mi sandi onun icin sordu heralde dedim. Yani sonucta hic bi sey demeden yani oturmustum. Ama sonra aklima bu beni taniyo nasilsin anlaminda sordu heralde dedim, cinku cok sevecen cok tatli bakiyodu. Ve aklimdan onu tanidigim geciyodu.
    Ben de tum salakligimla: okuyorum dedim.
    Ruyamda da malim ak. Sonradan dusundum ulan bizi liseli zannetmesin diye: mezunum ben bi daha hazirlaniyorum dedim. Malliga bak ak.
    Ama aklimdan evlilik planlari yapiyorum buldumlan onu diye dusunuyorum. Hani anlarsiniz ya karsinizdakinin sizi sevdigini oyle bi sey oldu anladim yani guzeldi her sey.
    Neyse beyler ben ki top patlasa gibsen uyanmayan, 24 saat uyuma potansiyeline sahip ben. Aniden uyandim ak. Uyumaya calisiyorum olmuyo sadece yuzunu gorebiliyorum devam edemiyom ruyaya ak.

    Neyse beyler bi iki bi sey okudum gercek hayatta gormedigin birini ruyanda goremezsin falan diyenler var. Ben de kzin yuzunu hatirliyom. Dedim buraya yazam belki birinin arkadasi bi seyidir ak varsa oyle biri cikar.

    Simdi beyler kiz esmer, kahve rengi gozlu ,kapali, hafif cok az cekik gozlu , ama en en en onemlisi sag kasinin bitiminden kulagina kadar mavi catal seklinde kasindan baslayip ikiye ayrilan bi damar var dogum lekesi gibi bi sey yani. Dedim bulunursa burdan bulunur.

    Beyler nolur yardim edin bildiginiz ask acisi cekiyom. Uplayin gerkes gprsun bualim bunu dugunemu tum sozlugu cagirmayan serefsizdir. Bulan arkadas kim olursa ne isterse yaparim cok param yok ama banka soyar yine para veririm ak. Varsa eger bursa veya istanbuldadir oralarda gormusumdur herlade. Acill up pls
    ···
   tümünü göster