/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +3
    Ya sana yorum yapardım da aramızda çağ var aq çağıda geçtim asır var ışınlanmayı bulman lazım ki seviyemize çıkabilesin aq . Fen lisesi okudum .Makine mühendisi oldum daha bizim okuldan kod yazarak mühendis olan 3 kişi var biri benim (dereceyle bitirdim aq) . sen gelmişin okuma yazma bilmeyen oranının %4 olduğu ülkede o da adı %4 kurcalasan bence %10 dan fazladır ki diyosun ki herkes programlama , yazılım bilecek . Aq senin aklın alıyomu ? Hangi ülkenin hıyarısın ? senle aynı havayı soluyoz bu kadar mı dingilce konuşabilirsin ? Sen saçmalığın kelime anlamı mısın aq ?
    Bu kadar salakça yoruma inanan biri olamazsın bro. Aklını başına devşir hiç mi araştırma kabiliyetin yok. Bu kadar mı kör cahilsin HER DENiLENE inanıcak kadar. Hayır cehaletin o kadar ileri gitmiş ki inanmanı geçtim birde bu sallamaları yetmiyomuş gibi savunabiliyosun. Sen programlama yapmanın ne olduğunu sanıyosun aq ?
    Java da karşılama ekranı olarak "hoşgeldin anan" yazmak mı ?
    Yoksa piton da "ananı seviyom " yazmak mı ?
    Daha istersen her türlü programı sayabilirim C ,C++,C# girmicem bile.
    Hangi bilginle kendinden bu kadar emin konuşabiliyosun ?
    Sen kimsin aq cahili adını "kod yazmayı öğren" yazınca kod mu yazdığını bildiğini sanıyosun. Her denilen olsaydı bu ülke sence şuan şu hallerde olurmuydu ? Seçim propgandası hiç mi duymadın hayatın boyunca. Hep mi sperm olarak kalıcan hiç mi büyümüceniz siz aq !!!
    ···
   tümünü göster