/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +7 -2
    30'una merdiven dayamış, 23 yaşında sözlüğe üye olmuş, birçok gibertmeye katılmış bir abiniz olarak tavsiyelerde bulunuyorum.

    sözlükte silik yiyen efsane nesiller altıncı nesilden sonra hiçbir zaman geri dönmedi, o delikanlı adamlar atlarına binip gittiler. inci sözlük zamanında bir aileydi ve kim yeni bir nick alırsa eski nickini nickaltısına koyardı. herkes birbirine mesajla duyururdu.

    1- birimci nesildim, aslında ben admindim aqqq sonradan önüncü oybirinci oldum, yalanına inanmayın.
    2- gibertme olaylarını unutun. inci sözlük 2013 ten sonra gibertme yapmadı, yapılan gibertmelerin üzerine kondu.
    3- sözlük kitlesinin yaş ortalaması 16 -17. ciddi bir başlık açmayın, bunun için forum sitelerini öneririm.
    4-sözlüğe üye olan çoğu ergenin sözlük içindeki birçok olaydan haberi yok. (cevahir, küçük alperen, şartelleri indiriyorum vs) yönetim evvela çaylaklık sistemi getirmeli ve ekşi gibi 2 sene sonra yazarlıkları açmalı. biri ergenken üyelik aldıysa bile ergenlikten çıkınca yazarlık vasfına nail olmalı. en olmadı, üyelik alan herkese dedeler izletilsin aq. o kültür aşılansın. tek kurtuluş bu.
    5- sözlüğün sloganını değiştirenler için geliyor ''inci sözlük sevgidir. daniel bernoulli'nin , max planck'in , mikhail bakunin'in torunları için matematik resim yapmak gibidir. inci sözlük boş birtuvaldir resim yapmak isteyene.. ''
    ···
   tümünü göster