/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    -1
    hayat hikayemi yazarken ilk aşkım aklıma geldi amk.
    Bi gün bizim mahallenin sağlam huurlarından birinin evindeydim.
    Maksat sadece sigara içebilmek,13 yaşındayım kızda benle yaşıt ama 18-20 yaşlarında popi binlerle takılıyo bana hayatta bakmaz.
    neyse panpalar bi gün bunların evinde sigara içiyoruz bu dediki sana bi kız ayarlayacam, faceden gösteriyo bi kaç kız bunun sevgilisi var bu böyle bu şöyle kimini ben beğenmiyom. neyse bu bi tane gösterdi buda sana bakmaz dedi.
    Ulan benimde kafama takıldı eve gittim bunu bulmaya çalışıyom neydi adı falan diye bi kız denk geldi görür görmez kala kaldım bizim okuldan.Ama nasıl tuhaf oldum yarım saat baka kaldım kıza aşık oldum resmen, Aradan bi kaç ay geçti ben döner almaya gidiyorum dönerciye tam giricem kafamı bi çevirdim. Aman Allahım o kız saçlarını geriye doğru atarak bi baktı bana göz göze geldik, benim nefesim kesildi amk sokağın ortasında Allahını seven 1 bardak su versin diye bağırdım.
    Dayılar koştu yeğenim iyimisin bişeyin var mı falan diyolar bu kızda yanlış hatırlamıyosam 27-28 saniye baktı sonra apartmandan kız arkadaşı çıktı gittiler. Sonra ayaklandım etrafımdakilere iyiyim iyiyim diye geçiştirdim gittim.
    işte o günden beri 4 sene platonik takıldım sıçtığı taka kadar öğrendim tabi sonra yazmaya çalıştım alay etti tipimle ' ahaha güldürme beni sen önce bi tipine bak sen kimsinde ben seninle buluşacam' dedi. yalvardım yakardım kapısında saatlerce bekledim ama giblemedi buda böyle bi anımdır.
    Not: Tamamen gerçektir panpalar hatta ekgib bile yazdım
    Not 2 : (bkz: çok kötü durumdayım panpalar yardım)
    ···
   tümünü göster