/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +2
    Biri gidip çocukları taciz ediyorsa bu erdoğanın suçu değilki bu kişisel bi durum gerizekalı o yapan köpeğin suçudur
    Evlenme programlarınıda erdoğan açtırmadı
    Canlı bombalarada gidip patlayın demedi adam
    Hergün şehit veriyoruzda buda onun suçu değil bizim askerimiz 30 yıldır savaşıyor bu binlerle ama şimdi son 10 yıldır amerika israil gibi ülkelerin Türkiye'yi batırmak istemesinden dolayı sürekli yaptıkları silah yardımından ötürü dahada güçlenip daha fazla bizimle çatışmaya giriyorlar ve sonucundada bu oluyor mal oğlu mal
    Terörü diplomasiye kattı gelip siyaset yapsınlar bitsin bu savaş ama onlar düzelmeyince içeri aldılar vekilleri Fırat kalkanı operasyonu başladı vs
    Yolsuzluk falan diyorsunda bu ülkeye 80 senede yapılmayan şeylerin son 12 13 yıldır yapıldığını bilmiyorsun bu ülke bu 70 yıl içinde ne yaptılar halk için ? Son 12 13 yıl ile kıyaslarsan.
    Atamıza ayyaş diyenlerinde bende amk o yanlıştı
    Kadir mısıroğlunuda ciddiye alan varmı ?
    Suriyeliler savaşta kaçtı geldi birçoğu huur çocuğu olduğunu herkes biliyor ama diğer masum olanlara elimizi uzatmasamıydık kapıları açmasak sınırda birikiceklerdi ve orda katleseydiler eğer sınır kapısında bu hiç hoş olmazdı Türkiye için çünkü bu dünyada Türk'lerin merhametine sığınmış hiçbir kimse ters bir yanıt almamıştır.
    ···
    1. 1.
      0
      "Canlı bombalarada gidip patlayın demedi adam." Bu ne demek huur çocuğu bu ülkeyi yöneten bizim yaşam garantisini vermeli ve önlem almak zorundadır. Her isteyen elini kolunu sallaya sallaya bomba patlatır güvenlikten eser yok.
      ···
    2. 2.
      +1
      Bu ülkede iktidar olupta birdaha bombalı eylem olmayacağının garantisini hangi parti veya kişi verebilir ?
      Önlem alındı tabiki huur çocuğu ama bu senin önlemden ne anladığına bağlı tabi.
      Avrupada biz önlem aldık dedi bak patlattılar kaç yerde demekki ne önlem alırsan al patlatıyolarmış.
      ···
   tümünü göster