1. 26.
    +14 -4
    Sanane lan huur evladı. Saydığın gerekçelerin hiç birinde haklı değilsin. Fakirim ve spor salonuna gidiyorum giderimde amk.
    ···
    1. 1.
      -3
      çünkü aptalsın. Aptal olmasan o sporun ne kadar paran varsa o kadar iyi olacağını anlayamayacak kadar aptalsın hemde anasını samanlıkta bastığımın çocuğu.

      Sana daşak kadar beyninle mutluluklar diliyorum
      ···
      1. 1.
        +6 -1
        Senin zürriyetini namusunu gibiyim ben normalde yakışıklıyım fitnessa gittikten sonra dahada yakışıklı oldum sen be anlarsın bundan amk suratsız muallaksi
        ···
    2. 2.
      -1
      amk cibiliyetsizine bak hele spor yapınca yüzündeki sivilceler azalmışsa ona diyosundur daha yakışıklı oldum diye amk liselisi.Ben senin o sokakta görüp de ağzının suyu aka aka bakıp özendiğin adamlardanım şimdi daha fazla konuşup da küçük düşürme kendini amk neslini gibtiğimin salağı.

      ekmeğin arasına peynir alıp koyacak parası yok gelmiş burda "omo bon fotnoss yoptom yokoşoklo oldom" diyo amk fasfakiri
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        Sülalendeki tüm amı olanların amk paranı al zütüne sok ergenlik dönemide dahil suratımda bir sivilce çıkmadı ha belki boy olarak benden uzundursum bişey demem ama benim tipimin önünde senin tipin diz çöker dıbına kodumun kahpesi anladınmı gelmişini geçmişini gibtiğim
        ···
    3. 3.
      -3
      yaa amk küfür etmeyi marifet sanan kafasının içinde beyin yerine bir avuş sperm olan am düşkünü olduğu için yakın akrabalarına sarkan kenidini beğenmiş narsist herifi, benim zütüm senin gibi kalkık olmadığından ben şöyle güzelim böyle yakışıklıyım demiycem herkesin tipi güzelliği kenidnedir ama senin gibi yarak suratlı aptallara ayna yasaklanmalı amk yoksa kendilerini güzle sanıyolar senin gibi.

      Şimdi o olmayan özelliklerinle uydurduğun egonu da al ananın dıbına sok ve buradan uzaklaş daha fazla küçük düşmeden
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        Lafı dolandırmakta üstüne yok huurnun sıçtığı gibtirgit bidaha yazma
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster