/i/Devlet

  1. 1.
    +62 -3
    Kuvayi milliye faktörünü unutma. Dağlara cıkıp direnecek insan sayısı 1 milyonu geçer. Ruslar emin ol cok kayıp verir. Çeçenistan da o kadar çok kayıp veren rusları birde toroslarda düşün.
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      Yanılıyorsun.

      Toroslarda Ruslar'ın ne işi var, senin ordunu alt ettikten sonra ülkesine dönecektir adamlar, Toroslarda kalıp seninle mi savaşacak sanki, Çeçenler Rus topraklarında savaşıyordu.

      Çeçen örneğini de sürekli verip duruyorsunuz, Çeçenler abartılıyor, yahu kardeşim Çeçen dediğiniz adamların sayısı 25.000'e ulaşıyordu, evet birkaç tane Rus kafası kestiler ancak savaş birkaç sene sürdü ve yine Ruslar kazandı.

      "Çeçenistan'da o kadar kayıp veren Ruslar"" demişsin ama Ruslar çok da fazla bir kayıp vermedi. Asıl kaybı Çeçenler verdi, bir çok Çeçen köyleri Rus ordusu tarafından dümdüz edildi.

      Şimdi gelelim bize, taş çatlasa 7000-8000 kişilik PKK ile 40 senedir savaşıyoruz hala yok edemedik.

      Sen Ruslar'dan sürekli konu açıldığında Çeçenler'den örnek verirsen, onlar da PKK'dan örnek verirler.

      Çeçen devri artık bitti, bir daha Çeçenler eskisi gibi örgütlenip Ruslar'la savaşamazlar, bu onlar için ölüm olur, zaten Suriye'de öldürüyor Ruslar Çeçenler'i.
      ···
    2. 2.
      -3
      Çok yabana atmışsın ordumuzu bence kardesim. O ordu direnir emin ol. Eninde sonunda kaybeder ama kesinlikle direnir belki 1 belki 5 sene. Zorlarız rusları bak emin ol çok yabana atıyorsun türk ordusunu.
      ···
    3. 3.
      0
      artık o çağda değil bu çağda yaşıyoruz biyolojik silahlar nükleer füze başlıkları vs bunlara karşı duramassin .
      ···
    4. 4.
      0
      Aynen panpa ozel harekat başvurusuna 1 milyon tıklanma oldu site çoktu 285 bin başvuru var sen dusün bizi ölüm korkutamaz
      ···
    5. 5.
      0
      Artık balistik füzeler var direk dağıyok ediyor
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster